Από τη ζωή έφυγε το πρωί του Σαββάτου 20/1 σε ηλικία 60 ετών ο Χάρης Κωστόπουλος.

Ο γνωστός τραγουδιστής έπειτα από 45 μέρες νοσηλείας, τελικά δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος τους φίλους και συγγενείς του αλλά και όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Στην τελευταία συνέντευξη που είχε δώσει τον Οκτώβριο του 2022 στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», ο Χάρης Κωστόπουλος αναφερόταν στην επί 35 χρόνια σύζυγό του, αλλά και τους συναδέλφους του, Νίκο Βέρτη, Κωνσταντίνο Αργυρό και Νίκο Οικονομόπουλο.

«Είμαι παντρεμένος 34-35 χρόνια. Πρέπει να δώσεις δικαιώματα για να γίνουν πράγματα, στο θέμα της οικογένειας υπήρχε πάντα ένας τοίχος. Μου είχε τύχει να έρθει κοπέλα στο καμαρίνι, έβγαλε το εσώρουχό της και μου ζήτησε να της υπογράψω εκεί πάνω. Και η σύζυγός μου ήταν μέσα στο καμαρίνι», είχε πει ο Χάρης Κωστόπουλος.

Ενώ σχετικά με τους συναδέλφους του, είχε αναφέρει, «Ο Νίκος Βέρτης θα έχει διάρκεια γιατί λειτουργεί πολύ το μυαλό του. Είναι μουσικός, τραγουδάει και καλά. Ο Οικονομόπουλος είναι πολύ καλός και ο Αργυρός, εντάξει. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι καλός τραγουδιστής, αλλά πρέπει να κλείσει τα αυτιά του και να μην ακούει άλλο τον Αντώνη Ρέμο, τον ακούει πολύ και μετά βγαίνει αυτό», είπε ο Χάρης Κωστόπουλος.

Όσον αφορά το θέμα με τον “πόλεμο της μαρκίζας”, ο Χάρης Κωστόπουλος είχε πει: «Έχω αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα. Ακόμα κι αν είμαι πρώτο όνομα, δεν θα υποβιβάσω τους συναδέλφους μου. Έχω χαλάσει συνεργασία γιατί το πρώτο όνομα ζητούσε τρελά πράγματα και κατάλαβα ότι δεν θα μπορούσα να συνυπάρξω μαζί του».

Διαβάστε ακόμη: