Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, και στο πλαίσιο της συνάντησης ανέπτυξε το πλήρες σχέδιο του για την Αθήνα.

Ο κ. Δούκας ενημέρωσε την κυρία Σακελλαροπούλου για τις προτεραιότητες του σχεδίου, προτίθεται να θέσει σε εφαρμογή από την πρώτη ώρα που θα βρεθεί στην πλατεία Κοτζιά.

Όπως έχει ήδη επισημάνει από την προεκλογική περίοδο, ο Χάρης Δούκας σχεδιάζει μια πράσινη, καθαρή, φιλική προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλη, μια πόλη θωρακισμένη από τις επιπτώσεις της Κλιματικής Κρίσης. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο κ. Δούκας έχει ήδη κάνει επαφές με τους αρμόδιους υπουργούς και τον απερχόμενο Δήμαρχο για να προετοιμάσει την «επόμενη μέρα»- χθες είδε την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη και την προηγούμενη εβδομάδα τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια.

Σημειώνεται ότι ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει αναμφίβολα το τετ-α-τετ του κ. Δούκα με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου στις 16:00 το απόγευμα της Πέμπτης, όπου θα έχουν την ευκαιρία για μια συζήτηση επί όλων των θεμάτων που αφορούν στην Αθήνα, που συμπεριλαμβάνει και τις δεσμεύσεις του νέου Δημάρχου, όπως αυτή για το άνοιγμα της Βασιλίσσης Όλγας.

Διαβάστε ακόμη: