Το τελευταίο άλμπουμ του Χάρι Στάιλς έκανε τεράστια διεθνή επιτυχία, η οποία αποτυπώθηκε και στα οικονομικά στοιχεία του Βρετανού τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, ο Στάιλς φέρεται να κέρδισε πέρσι 105.000 λίρες την ημέρα χάρη στο πρόσφατο άλμπουμ του, «Harry’s House».

Ο δίσκος, ο οποίος κυκλοφόρησε αρχικά τον Μάιο του 2022, ήταν μια τεράστια εμπορική και κριτική επιτυχία για τον 29χρονο πρώην αστέρα των «One Direction», όπως και το lead single του, το «As It Was», το οποίο ήταν το τραγούδι με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της χρονιάς.

Σύμφωνα με τη Sun, τα έγγραφα που κατατέθηκαν στο «Companies House» αναφέρουν ότι ο Στάιλς είχε κέρδη 38,5 εκατομμυρίων λιρών, ενώ τα περιουσιακά στοιχεία για τη μουσική του επιχείρηση αποτιμώνται σε 106 εκατομμύρια λίρες.

Σε αυτά δεν περιλαμβάνεται το τεράστιο ποσό που αναμένεται να έχει βγάλει από την περιοδεία-μαμούθ 169 ημερών σε στάδια όλου του κόσμου, με το ποσό να αναμένεται να αποκαλυφθεί το επόμενο έτος.

shutterstock_1649703658

Μια πηγή δήλωσε στην εφημερίδα: «Ο Χάρι είναι πλέον ένας από τους πιο κερδοφόρους ανθρώπους στη μουσική. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Είναι πολύ πλούσιος και η καριέρα του εξακολουθεί να βρίσκεται σε ανοδική πορεία».

Όταν το συγκρότημα «One Direction» διαλύθηκε, υπήρχε αβεβαιότητα σχετικά με το πώς θα τα πήγαιναν τα μέλη ως σόλο καλλιτέχνες.

«Αλλά ο Χάρι έχει αποδείξει και με το παραπάνω την αξία του. Βγάζει περισσότερα χρήματα τώρα από ποτέ. Οι αριθμοί είναι πραγματικά δύσκολο να συλληφθούν. Αλλά έχει δουλέψει πολύ σκληρά και έχει αφοσιωθεί στη μουσική τα τελευταία χρόνια. Η απόδειξη βρίσκεται στα αποτελέσματα».

Διαβάστε ακόμη: