Chanel: Τρεις νέες και ανερχόμενες γυναίκες ηθοποιοί: Lily-Rose Depp, Margaret Qualley, Whitney Peak. Τρεις πόλεις: Νέα Υόρκη, Παλμ Σπρινγκς, Λος Άντζελες. Μιλάμε για τις πρωταγωνίστριες και τα σκηνικά όπου εκτυλίσσεται η νέα διαφημιστική καμπάνια της Chanel για την τσάντα Chanel 22 του οίκου. Το εμβληματικό νέο σχέδιο λανσαρίστηκε στο σόου της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 22 στο Παρίσι και κέρδισε το ενδιαφέρον των fashion cognoscenti.

Η καμπάνια αναπτύσσεται μέσα από δύο μέρη: από μια σειρά φωτογραφιών και από τρεις ταινίες. Η σκηνοθετική επιμέλεια ανήκει στο ολλανδικό ντουέτο των Inez & Vinoodh. Η κάμερα ακολουθεί τις τρεις μούσες, παρακολουθεί την καθημερινότητά τους, ακτινογραφεί τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους, καταγράφει το πνεύμα των καιρών.

«Μας δόθηκε η ευκαιρία να δημιουργήσουμε τρεις εντελώς διαφορετικές ιστορίες με τρεις εντελώς διαφορετικές γυναίκες. Ξεκινήσαμε να δημιουργήσουμε τρεις ιστορίες που θα έδειχναν μια λιγότερο γνωστή πλευρά κάθε γυναίκας», λέει το φωτογραφικό δίδυμο Inez & Vinoodh. «Η έρευνα και η κατάδυση στους κόσμους τους ήταν μεγάλη έμπνευση για εμάς».

Η Lily-Rose Depp είναι κόρη του Τζόνι Ντεπ και της Βανέσα Παραντί, και είναι φτυστή η μαμά της, με τα γαλλικά γονίδια να επικρατούν των αμερικανικών. Είναι 23 χρονών, ηθοποιός και μοντέλο και συνεργάζεται με τη Chanel από το 2015 έχοντας πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες του οίκου.

Η 28χρονη Margaret Qualley είναι κόρη της ηθοποιού Άντι ΜακΝτάουελ και του μοντέλου Πολ Κουάιλι. Αν και γεννημένη στη Μοντάνα της Αμερικής, θα φιλούσες σταυρό πως είναι Παριζιάνα. Χορεύτρια, μοντέλο και ηθοποιός αξιώσεων, σήκωσε στους ώμους της σε πολύ νεαρή ηλικία τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην αξιόλογη σειρά «Maid» του Netflix, ενώ έπαιξε έναν κομβικό ρόλο και στην ταινία του Ταραντίνο «Κάποτε στο Χόλιγουντ».

Τέλος, η γεννημένη στην Ουγκάντα και μεγαλωμένη στον Καναδά Whitney Peak κέρδισε το ενδιαφέρον της Chanel πρωταγωνιστώντας στη σειρά «Gossip Girl» και σύντομα έγινε ambassador του οίκου. Είναι μόλις 19 χρονών.

Οι Chanel 22 έχουν ικανό μέγεθος για να χωρέσουν τα απαραίτητα μιας γεμάτης καθημερινότητας, μια τάση που επικρατεί το 2022 στο συγκεκριμένο αξεσουάρ. Απευθύνονται στην καθημερινή δραστήρια γυναίκα που κινείται σε αστικό περιβάλλον, αλλά δεν είναι πρόθυμη να θυσιάσει το απαράμιλλο στιλ της για την άνεση.