Η σχέση του Λιούις Χάμιλτον με τη Σακίρα πιθανότατα έχει τελειώσει καθώς και οι δύο τους βγαίνουν ραντεβού με άλλους συντρόφους. Η Σακίρα με τον σταρ των Miami Heat Τζίμι Μπάτλερ και ο Χάμιλτον με την τενίστρια Στράι Στέπαλεν.

Ο Χάμιλτον ήταν το Σαββατοκύριακο στην Ίμπιζα, όπου και πέρασε στιγμές ξεγνοιασιάς επάνω σε ένα γιοτ. Σε αυτό βρίσκονταν επίσης η ηθοποιός Ελίζα Γκονζάλες και ο σκηνοθέτης Μπαζ Λούρμαν με την σύζυγό του, Κάθριν Μάρτιν. Ωστόσο τα βλέμματα τράβηξε η νεαρή Νορβηγή τενίστρια Στράι Σπέταλεν και η οικειότητα που έδειχνε να έχει με τον Λιούις Χάμιλτον!

Η μόλις 20 ετών Σπέταλεν είναι κόρη του μεγιστάνα Όισταϊν Στράι Σπέταλεν. Είναι άγνωστο, φυσικά, το εάν ο Χάμιλτον και η νεαρή Τζένι έχουν κάτι παραπάνω από μία απλή φιλική γνωριμία.

Εξάλλου μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, ο Βρετανός πέρασε το βράδυ του σε κλαμπ με την συντροφιά της Σακίρα! Η Κολομβιανή είχε παρακολουθήσει από το Silverstone το GP της Μεγάλης Βρετανίας. Πολλοί είχαν υποθέσει, μάλιστα, ότι ο μόνος λόγος για τον οποίον ταξίδεψε εκεί ήταν ο Χάμιλτον.

Σακίρα

Βέβαια, σύμφωνα με την Sun ο Χάμιλτον έφυγε στις 6 το πρωί από το κλαμπ, ενώ η Σακίρα είχε αποχωρήσει δυόμισι ώρες πριν. Επιπλέον, κυκλοφόρησαν και δημοσιεύματα που την ήθελαν να βγαίνει ραντεβού με τον σταρ των Miami Heat, Τζίμι Μπάτλερ.

Όπως και εάν έχει το πράγμα ένα είναι βέβαιο: Ο Λιούις έχει υπόψη του ότι υπάρχουν και άλλες… πορτοκαλιές!

Διαβάστε περισσότερα