Νέες πληροφορίες και αποκαλύψεις για τον πνιγμό του 8χρονου κοριτσιού σε πισίνα κατασκήνωσης στη Χαλκιδική.

Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι το παιδί δεν πήγε ποτέ στην τραπεζαρία για φαγητό με τις αρχές να παίρνουν καταθέσεις για τις ακριβείς συνθήκες του τραγικού θανάτου της.

Χαλκιδική: H περίφραξη της πισίνας που πνίγηκε η 8χρονη είχε κενό

Εν τω μεταξύ, μια από τις παρατυπίες που είδε ο διορισμένος πραγματογνώμοντας σε σχέση με την τεχνική έκθεση της πισίνας, είναι το κενό ανάμεσα στους θάμνους που χρησιμοποιούνταν για την περίφραξη της πισίνας.

Φωτογραφία ντοκουμέντο από το κενό στην περίφραξη της πισίνας αποκάλυψε χθες το STAR στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Χαλκιδική: Φωτογραφία ντοκουμέντο από το κενό στην περίφραξη της πισίνας

Η περίφραξη είναι με θάμνο και έχει κενά. Μπορεί άνετα να περάσει ένα μικρό παιδί. Έτσι είναι περίπου η μισή περίφραξη και υπάρχουν άλλα 2 τέτοια σημεία. Υπάρχει δε και ένα ντουβαράκι-κολωνάκι περίπου 50 εκ. δίπλα και στη διπλή πόρτα εισόδου, από όπου μπορεί εύκολα να πατήσει και να μπει ένα μικρό παιδί.

Μαρτυρίες ότι η 8χρονη δεν πήγε για φαγητό στην τραπεζαρία

Την ίδια στιγμή νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον πνιγμό της οκτάχρονης Αγγελικής σε πισίνα κατασκήνωσης στη Χαλκιδική. Το άτυχο κοριτσάκι φαίνεται ότι δεν πήγε ποτέ για φαγητό στην τραπεζαρία, όπως ανέφερε και ο παππούς της, μιλώντας χθες στον ALPHA.

«Το παιδί βρέθηκε μέσα στην πισίνα με το μαγιό του. Φαίνεται ότι δεν έφυγε ποτέ από αυτήν για να πάει για φαγητό, γιατί όταν πάνε στην τραπεζαρία τα παιδιά, ντύνονται. Δεν πάνε με το μαγιό.

Η Αγγελική μπήκε στην πισίνα με τα υπόλοιπα παιδιά και τη μεγαλύτερη αδελφή της, που ήταν μαζί στην κατασκήνωση. Όταν βγήκαν από αυτήν και πήγαν για φαγητό, η αδελφή της αναζήτησε την Αγγελική, αλλά δεν ήταν εκεί», ανέφερε αρχικά.

Το απίστευτο είναι ότι η πρώτη που ανακάλυψε ότι η οκτάχρονη έλειπε από την τραπεζαρία ήταν η μεγαλύτερη αδελφή της και όχι οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης. Ουσιαστικά εκείνη τους ειδοποίησε ότι η Αγγελική δεν ήταν μαζί τους.

Υπάρχουν μαρτυρίες ότι το παιδί δεν πήγε για φαγητό στην τραπεζαρία, ότι η ομαδάρχισσα άρχισε να ψάχνει το παιδί μόνη της και μετά να σημαίνει συναγερμό ότι έχει χαθεί.

Διαβάστε ακόμη: