Η Αλίσα Νιούμαν τράβηξε όλα τα βλέμματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με το twerk της να έχει γίνει παγκόσμια viral.

Αφού πέρασε τα 4,85μ. και εξασφάλισε το χάλκινο μετάλλιο στο επί κοντώ, η Καναδή πρωταθλήτρια ξέσπασε σε πανηγυρισμούς κάνοντας twerking.

Σχεδόν μια εβδομάδα αργότερα, η Νιούμαν δήλωσε στο TMZ Sports ότι ο αυτοσχέδιος χορός της οδήγησε σε μια «έκρηξη» των followers στη σελίδα που διατηρεί στο OnlyFans, κάτι το οποίο επισήμανε σε δηλώσεις τις προηγούμενες μέρες, ότι δεν επιδίωκε. «Οι συνδρομητές αυξήθηκαν περίπου 10 φορές παραπάνω. Ήταν τρελό» ανέφερε τώρα στο TMZ.

Στη διάρκεια των νέων δηλώσεών της, η ολυμπιονίκης εξήγησε, πως δεν είχε σκοπό να χορέψει αλλά η νίκη της, έφερε την αυθόρμητη αντίδρασή της. «Ξαφνικά, παίρνω αυτό το μετάλλιο και έχω αυτή την αίσθηση, την αίσθηση της ενέργειας και της αύρας γύρω μου που δεν είχα ποτέ πριν. Είχα αυτή την αυτοπεποίθηση και αυτή την ασφάλεια με τον εαυτό μου που “τώρα νιώθω ότι μπορώ να αφεθώ ελεύθερη. Πήρα ένα μετάλλιο, είμαι Ολυμπιονίκης”» τόνισε η Αλίσα Νιούμαν.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τρελαίνει τους συνδρομητές της η Νιούμαν με την έκπτωση στο OnlyFans

Το Top-10 του Only Fans και τα εξωφρενικά ποσά που κερδίζει

Διαβάστε ακόμη: