Aναπάντητα ερωτήματα βασανίζουν τον πατέρα του 19χρονου που έχασε τη ζωή του σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Ο πατέρας του νεαρού ξεσπά για το γεγονός ότι αφέθηκε ελεύθερος ο 21χρονος χειριστής του παιχνιδιού στο οποίο σκοτώθηκε ο 19χρονος μπροστά στα μάτια της μητέρας του και των αδερφών του.

Χαλκιδική: Στο μοιραίο λούνα παρκ ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη

Μάλιστα, το μεσημέρι της Πέμπτης (22/8) ο πατέρας μαζί με τον αδελφό του Γιάννη, που επέβαινε στο μοιραίο παιχνίδι βρέθηκαν στο λούνα παρκ και έκαναν τη δική τους αυτοψία.

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι συνοδευόμενος από τον 16χρονο γιο του, που επέβαινε στο μοιραίο παιχνίδι εκείνο το βράδυ, μπαίνει στον χώρο που έχασε το παιδί του. Σκύβει και κοιτάζει προσεκτικά κάτω από το Crazy Dance,ο γιος του τον αγκαλιάζει και του ψιθυρίζει. Μαζί συνεχίζουν και καταγράφουν με το κινητό καρέ καρέ το σημείο.

Ο 16χρονος γιος του, του δίνει πληροφορίες για το πώς έγινε το κακό. Εκείνος ξεσκεπάζει το παιχνίδι και ελέγχει κατά πόσο ήταν και τα υπόλοιπα κομμάτια του ασφαλή. Ο γιος του τον αγκαλιάζει, του δίνει ένα φιλί στο μπράτσο, ψάχνοντας δικαίωση για τον άτυχο χαμό του Γιάννη.

Χαλκιδική: «Μου σκοτώσανε το παιδί χωρίς λόγο»

Ολοκληρώνει την αυτοψία προσπαθώντας να καταλάβει τι έγινε και χάθηκε το παιδί του.

«Μου σκοτώσανε το παιδί χωρίς λόγο, αυτοί εδώ είναι αλήτες και όσοι άλλοι ακολουθούν την τάχα ελληνική πολιτεία είναι μεγαλύτεροι καραγκιόζηδες, όποια όργανα και να είναι, δήμαρχοι, εισαγγελείς, υπουργεία… Ο Θεός να τους φυλάει», λέει ο πατέρας.

Η οικογένεια του 19χρονου ζητά απαντήσεις και ο πατέρας ξεκαθαρίζει πως θα κάνει τα πάντα προκειμένου να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για τον χαμό του γιου του.

Διαβάστε ακόμη: