Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης στο χωριό Ολυμπιάδα του δήμου Αριστοτέλη, στη Χαλκιδική, όταν ένας ηλικιωμένος άντρας πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε τρεις ανηλίκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν από ένα φραστικό επεισόδιο που είχε ο 70χρονος με τους τρεις εφήβους, ηλικίας 17 και 15 ετών, ενώ στη συνέχεια τράβηξε τη σκανδάλη και πυροβόλησε εναντίον των τριών νεαρών.

Από τα πυρά που δέχθηκαν οι τρεις ανήλικοι τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ και Παπαγεωργίου. Οι δύο νεαροί έφεραν μόνο εκδορές και έλαβαν εξιτήριο, ενώ ο τρίτος νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους στην παιδοχειρουργική κλινική του Παπαγεωργίου.

Αστυνομικοί που έσπευσαν επί τόπου πέρασαν χειροπέδες στον ηλικιωμένο ενώ, όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, δε διέθετε την απαιτούμενη άδεια για το κυνεγητικο όπλο που είχε στην κατοχή του και κατασχέθηκε. Κατά πληροφορίες, ο 70χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα