Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα, καθώς ένας 39χρονος, παιδικός φίλος της κόρης της και γνωστός της οικογένειες, φέρεται να ομολόγησε ότι διέπραξε το έγκλημα.

Τρία χρόνια πριν από τη σύλληψή του για τη δολοφονία της 63χρονης από τη Χαλκίδα, ο καθ’ ομολογίαν δράστης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα έλεγε ότι η δολοφονία μοιας γυναίκας δεν είναι απλώς μια «κακιά στιγμή».

Όπως έγραφε στις 18 Ιουλίου 2021: «Η κακιά ή ώρα είναι όταν καίμε το φαγητό, όχι όταν σκοτώνουμε γυναίκες ρε μ@@@ες».

Χαλκίδα: Το χρονικό του εγκλήματος

Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα (3/6) ο 39χρονος παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι διέπραξε το έγκλημα.

Ο άνδρας φέρεται να είχε πάθος με τον τζόγο, με αποτέλεσμα να έχει χρέη. Ήταν φίλος της κόρης του θύματος και γνώριζε ότι στο σπίτι υπήρχαν χρήματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς ότι επειδή η γυναίκα ήταν κατάκοιτη, θεώρησε ότι θα ήταν ξαπλωμένη, όταν θα έμπαινε στο σπίτι.

Μόλις άνοιξε την πόρτα την είδε. Πανικοβλήθηκε, την πέταξε από τη σκάλα και επειδή αυτή φώναζε «βοήθεια», πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και τη μαχαίρωσε. «Ήθελα να βρω λεφτά για να παίξω. Είμαι εθισμένος στον τζόγο» είπε στους αστυνομικούς.

«Είμαι απεγνωσμένος και ήθελα να παίξω. Μια ημέρα πριν είχα συναντηθεί με την κόρη του θύματος και μου είχε πει ότι η μητέρα της θα ήταν μόνη την επόμενη, αφού θα έλειπε η γυναίκα που την φρόντιζε. Θεωρούσα ότι θα ήταν κατάτοικη», είπε ο δράστης.

Τραγική ειρωνεία είναι πως όταν έγινε γνωστό το έγκλημα, η κόρη του θύματος κάλεσε τον σύντροφό της και τον δράστη, χωρίς να γνωρίζει βεβαίως ότι ο δολοφόνος ήταν μπροστά της. Μάλιστα, ήταν στο σπίτι όταν έφτασε η Αστυνομία.

Μετά το έγκλημα, πήρε περίπου 7.000 ευρώ που έκλεψε από το σπίτι της και πήγε να παίξει σε ηλεκτρονικό τζόγο. Οι αρχές βρήκαν αποτυπώματά του στο σημείο του εγκλήματος.

Διαβάστε ακόμη: