Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη της Χαλκίδας. Την ώρα του διαλείμματος έξω από το πρώτο γυμνάσιο Χαλκίδας εξωσχολικοί πέταξαν φωτοβολίδα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν έξι στον αριθμό μαθητές.

Οι μαθητές που Που έπεσαν θύματα τραυματισμού από την επίθεση και διακομίστηκαν στο κοντινότερο νοσοκομείο ήταν ηλικίας 13,14 και 15 χρονών αντίστοιχα. Ο δεκατετράχρονος μαθητής μάλιστα παραμένει νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο αφού το πέταγμα της φωτοβολίδας του προκάλεσε μειώσεις την ακοή του.  Οι εξωσχολικοί  δράστες της επίθεσης  δεν έχουν ακόμα εντοπιστεί, ενώ τη στιγμή του συμβάντος στο σημείο  υπήρξε και μια ομάδα από μαθητές από τις μεγαλύτερες τάξεις του πέμπτου Γυμνασίου Χαλκίδας.

Οι αστυνομικές αρχές διερεύνησαν έρευνα και εντόπισαν υπολείμματα της φωτοβολίδας τα οποία και κατάσχεσαν ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν τις έρευνες. Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στην σύλληψη δυο στον αριθμό καθηγητριών με κατηγορία την παραμέληση εποπτείας ανηλίκων αφού ήταν δική τους η ευθύνη της επιτήρησης των μαθητών την ώρα που πραγματοποιήθηκε το περιστατικό.

Διαβάστε ακόμη: