Δυο στον αριθμό τηλεφωνικές κλήσεις έρχονται να προστεθούν στα στοιχεία για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας του 43χρονου στην Χαλκίδα.

Το πρώτο τηλεφώνημα πραγματοποιήθηκε από γυναίκα σε σπαστά ελληνικά η οποία ενημέρωσε τις αστυνομικές δυνάμεις για την επίθεση της 39χρόνης, ενώ το δεύτερο έγινε από την ίδια την αυτόπτη μάρτυρα που έσπευσε να ζητήσει βοήθεια στην ΕΛ.ΑΣ για το μαχαίρωμα του άντρα της που συνέβαινε μπροστά της.

Αστυνομικοί και ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο διαπιστώνοντας το θάνατο του θύματος που έφερε μαχαιριές στην αριστερή ωμοπλάτη

Η πορεία του στυγερού εγκλήματος

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ως ώρα του εγκλήματος να τοποθετείται στις οχτώ το πρωί και ο τόπος της στυγερής δολοφονίας να εντοπίζεται στην οδό Ελευθέριου Βενιζέλου κοντά στην περιοχή του 4ου γυμνασίου της πόλης.

Ο άτυχος  43χρονος άνδρας ξεκινώντας από την οικία του για να κατευθυνθεί στο ξυλουργείο όπου και εργαζόταν, έπεσε πάνω σε ενέδρα της 39χρονης γυναίκας η οποία του επιτέθηκε μαχαιρώνοντας τον πισώπλατα καθόσον εκείνος ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο του.

Άμεσα προσήχθησαν η δράστης του εγκλήματος που στα ρούχα της υπήρχε το αίμα του θύματος, όπως και ακόμα μια γυναίκα. Το δεύτερο γυναικείο πρόσωπο, η σύντροφος του άνδρα φέρεται να παρακολούθησε το έγκλημα από το σπίτι της, αφού βρισκόταν στο μπαλκόνι κατά την διάρκεια εκτέλεσης του.

Το αποτρόπαιο φονικό φαίνεται να κρύβει πίσω του ένα κίνητρο ερωτικής φύσεως που συνδέει και τα τρία πρόσωπα που μοιάζουν να γνωρίζονται καλά μεταξύ τους.

Διαβάστε ακόμη: