Παιδικός φίλος της κόρης του θύματος είναι ο δράστης της άγριας δολοφονίας της 63χρονης στη Χαλκίδα.

Ο 39χρονος ομολόγησε το έγκλημα λέγοντας ότι κίνητρό του ήταν να κλέψει τα χρήματα που έκρυβε στο σπίτι, όπως του είχε εκμυστηρευτεί, η φίλη του και κόρη της άτυχης γυναίκας.

Χαλκίδα: Τα στοιχεία που τον «πρόδωσαν»

Επρόκειτο για ένα άτομο το οποίο πήγαινε στο σπίτι της 63χρονης συνεχώς, γνώριζε πού ήταν τα δεύτερα κλειδιά και μάλιστα ένα στοιχείο που τον είχε «φωτογραφίσει» αρχικά ήταν το γεγονός ότι τα σκυλιά δεν είχαν γαβγίσει την μέρα της δολοφονίας της 63χρονης.

Μάλιστα 0 39χρονος ήταν το πρώτο άτομο που κάλεσε η κόρη του θύματος για να του πει πως η μητέρα της δολοφονήθηκε και από τα πρώτα άτομα που μπήκαν στο σπίτι για να δουν τι συμβαίνει.

Η Αστυνομία από την αρχή είχε υποψίες ότι πρόκειται για τον 39χρονο καθώς είχαν βρεθεί δακτυλικά αποτυπώματα κοντά στην σορό της 63χρονης και δεύτερον είχαν δει από κάμερες ασφαλείας ότι τριγυρνούσε κοντά στο σπίτι.

Όταν εξακρίβωσαν τα δακτυλικά του αποτυπώματα και τον ταυτοποίησαν, αμέσως οι Αρχές τον προσήγαγαν και ο 39χρονος μέσα σε λίγα λεπτά ομολόγησε την πράξη του.

Χαλκίδα: Η κυνική ομολογία του

Ο 39χρονος είχε στο παρελθόν μπλεξίματα με ναρκωτικές ουσίες και είχε συλληφθεί. τον τελευταίο καιρό είχε εθιστεί στον τζόγο, σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, και χρωστούσε χρήματα. Ήξερε, σύμφωνα πάντα με τα όσα ομολόγησε, πως, η 63χρονη είχε στο σπίτι χρήματα και πού υπήρχαν.

Έτσι, μπήκε στο σπίτι να κλέψει τα χρήματα, τον είδε η 63χρονη και τον αναγνώρισε και την σκότωσε για να μην αποκαλυφθούν τα ίχνη του. «Με αναγνώρισε και την σκότωσα» φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς.

Ο ίδιος κυνικά είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι «είμαι απεγνωσμένος απελπισμένος και ήθελα να παίξω».

Όπως αποκάλυψε μια ημέρα πριν το έγκλημα είχε συναντηθεί με την κόρη του θύματος «η οποία είχε πει ότι η μητέρα της θα ήταν μόνη την επόμενη, αφού θα έλειπε η γυναίκα που την φρόντιζε.

«Θεωρούσα ότι θα ήταν κατάκοιτη» συμπλήρωσε ο δράστης, ο οποίος φέρεται να περιέγραψε ότι πανικοβλήθηκε όταν την είδε όρθια μπροστά του μόλις άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της και επειδή αυτή φώναζε «βοήθεια», πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και τη μαχαίρωσε. «Ήθελα να βρω λεφτά για να παίξω. Είμαι εθισμένος στον τζόγο» είπε στους αστυνομικούς.

Ο ίδιος, δε, όταν ήρθε η ημέρα της κηδείας της άτυχης 63χρονης δεν δίστασε να δώσει το «παρών» και να συλλυπηθεί τους οικείους της.

Διαβάστε ακόμη: