Ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη στην Κλοντιάνα Τσέλο για πέντε αδικήματα στο σύνολο, μεταξύ των οποίων, η απόπειρα ανθρωποκτονίας καθώς και απόπειρα αρπαγής της κόρης της.

Υπενθυμίζεται ότι η εικαστικός πυροβόλησε χθες, στο Χαλάνδρι, τον Γιώργο Νέο, γνωστό οφθαλμίατρο, μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης τους.

Ποινική δίωξη στην Κλοντιάνα Τσέλο για πέντε αδικήματα

Πιο συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Ιωακείμ Κασσωτάκης, άσκησε δίωξη στην 49χρονη γυναίκα για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

https://www.youtube.com/watch?v=6Xw1kWGmXkk&t=1s&ab_channel=ProtoThema

Κατά την μεταγωγή της στο γραφείο του ανακριτή η 49χρονη εικαστικός είπε για τον πατέρα του παιδιού της που πυροβόλησε, χθες, στο Χαλάνδρι: «Άρπαξε επί πέντε χρόνια και βίαζε την κόρη μου και ο εισαγγελέας ανηλίκων δεν έκανε τίποτα. Στις 10 ήμουν στον υπουργό Δικαιοσύνης και έκανα αναφορά».

Η Κλοντιάνα Τσέλο και ο Γιώργος Νέος υπήρξαν ζευγάρι στο παρελθόν και κατά την διάρκεια της παράνομης σχέσης του απέκτησαν μια κόρη η οποία σήμερα είναι 13 ετών και ήταν παρούσα όταν η μητέρα της πυροβόλησε τον πατέρα της.

Η Κλοντιάνα Τσέλο, μετά τη γέννηση του παιδιού, εκβίαζε τον οφθαλμίατρο για να του αποσπά χρήματα. Αποτέλεσμα αυτής της συμπεριφοράς ήταν ο οφθαλμίατρος να κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες και κατάφερε να πάρει την επιμέλεια του παιδιού το οποίο πλέον μεγάλωνε σε ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον με τον ίδιο και την Αγγλίδα σύζυγό του. Από την άλλη, η Κλοντιάνα Τσέλο θεώρησε ότι σκοπός του γιατρού ήταν να της αρπάξει το παιδί και να της κάνει κακό. Με το πέρασμα του χρόνου άρχισε να έχει τάσεις ζήλιας και μεγαλομανίας ενώ εμφάνιζε μια αδικαιολόγητη παραβατική συμπεριφορά. Περισσότερες πληροφορίες για το πως από τον έρωτα με την Κλοντιάνα Τσέλο ο οφθαλμίατρος «παλεύει» σήμερα να κρατηθεί στην ζωή, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Χαλάνδρι: Ποινική δίωξη στην Κλοντιάνα Τσέλο για απόπειρα ανθρωποκτονίας κι άλλα 4 αδικήματα

Σοκαριστική είναι η και κατάθεση της 13χρονης, η οποία είδε την μητέρα της να πυροβολεί τον πατέρα της στην πυλωτή του σπιτιού του γιατρού στο Χαλάνδρι.

Το ανήλικο κορίτσι μετά το αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για ανήλικους και μίλησε με στην παιδοψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ.. Η ίδια είπε πως «η μαμά έβγαλε το όπλο μέσα από την τσάντα της και πυροβόλησε τον μπαμπά».