Ένας γνωστός οφθαλμίατρος, ο Γιώργος Νέος, και η Κλοντιάνα Τσέλο, εικαστικός και με καταγωγή από την Αλβανία, είναι οι δύο πρωταγωνιστές του χθεσινού επεισοδίου με πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι.

Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα, είχε στήσει καρτέρι και την στιγμή που ο πρώην σύντροφός της παραλάμβανε το 13χρονο παιδί τους από το σχολικό, πλησίασε κι αφού αρχικά καβγάδισαν, στην συνέχεια τον πυροβόλισε στην κοιλιά.

Η επίθεση της Κλοντιάνα Τσέλο στον Γιώργο Νέο έγινε μπροστά στα μάτια της 13χρονης κόρης της για την επιμέλεια της οποίας, όπως φαίνεται, υπήρχε οξύτατη δικαστική διαμάχη εδώ και χρόνια. Την επιμέλεια την είχε κερδίσει ο οφθαλμίατρος, ενώ η εικαστικός φαίνεται ότι όλα αυτά τα χρόνια δημιουργούσε μεγάλα προβλήματα στον γιατρό και την σύζυγό του την οποία μάλιστα φέρεται να είχε ξυλοκοπήσει η Τσέλο!

Κλοντιάνα Τσέλο: Από τον έρωτα με τον Γιώργο Νέο στην δικαστική διαμάχη και τους πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι

Η Κλοντιάνα Τσέλο κατά την σύλληψή της.

Ο έρωτας που κατέληξε…στους πυροβολισμούς

Ο Γιώργος Νέος, γνωστός οφθαλμίατρος, ερωτεύτηκε πριν από 13 χρόνια την Κλοντιάνα Τσέλο η οποία εργαζόταν στο τμήμα καθαριότητας μεγάλης κλινικής των βορείων προαστιών.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο χώρο εργασίας κι από τη σχέση αυτή προέκυψε ένα 13χρονο, σήμερα, κορίτσι. Ο γιατρός, ο οποίος ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί ότι η εξωσυζυγική αυτή σχέση θα μπορούσε κυριολεκτικά να του στοιχίσει τη ζωή.

Όταν ο οφθαλμίατρος έμαθε πως η Κλοντιάνα Τσέλο, με την οποία είχε παράνομο δεσμό, είχε μείνει έγκυος, αναγνώρισε το παιδί, αλλά είχε ξεκαθαρίσει ότι σε καμία περίπτωση δεν θα διέλυε το γάμο του.

Η Κλοντιάνα Τσέλο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετά τη γέννηση του παιδιού, εκβίαζε τον οφθαλμίατρο για να του αποσπά χρήματα. Αποτέλεσμα αυτής της συμπεριφοράς ήταν ο οφθαλμίατρος να κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες.

Η Κλοντιάνα Τσέλο καταδικάστηκε για αυτό, με αμετάκλητη απόφαση από τον Άρειο Πάγο για εκβίαση και στη συνέχεια ο 68χρονος κατάφερε να πάρει την επιμέλεια του παιδιού το οποίο πλέον μεγάλωνε σε ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον με τον ίδιο και την Αγγλίδα σύζυγό του.

Από την άλλη, η Κλοντιάνα Τσέλο θεώρησε ότι σκοπός του γιατρού ήταν να της αρπάξει το παιδί και να της κάνει κακό. Με το πέρασμα του χρόνου άρχισε να έχει τάσεις ζήλιας και μεγαλομανίας ενώ εμφάνιζε μια αδικαιολόγητη παραβατική συμπεριφορά.

Έκτοτε ξεκίνησε ένας απίστευτος δικαστικός γολγοθάς για τον οφθαλμίατρο, ο οποίος είχε να αντιμετωπίσει αλεπάλληλες μηνύσεις από την πρώην ερωμένη του, οι οποίες όμως δεν στηρίζονταν νομικά και το δικαστήριο δικαίωνε τον ίδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της γυναίκας αλλά και από τη γειτονιά του γιατρού, η γυναίκα μελετούσε καιρό το σχέδιο της επίθεσης αφού όπως λένε γείτονες του γιατρού την είχαν δει να περιφέρεται στη γειτονιά ενώ κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε έντονο διαπληκτισμό ακόμα και με την Αγγλίδα σύζυγο του οφθαλμίατρου.

Ήρθε από την Κεφαλλονιά όπου διέμενε σε φιλικό σπίτι και ξεκίνησε να παρακολουθεί τις κινήσεις του γιατρού χωρίς να γίνεται αντιληπτή στην αρχή, αφού ο Γιώργος Νέος εδώ και χρόνια είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα που της απαγόρευαν να τον πλησιάζει σε απόσταση των 100 μέτρων.

Η Κλοντιάνα Τσέλο, η οποία παρουσιαζόταν σε ανθρώπους που τη γνώριζαν για πρώτη φορά άλλοτε ως εικαστικός, άλλοτε ως… συγγενής της οικογένειας Παυλίδη της γνωστής σοκολατοποιίας και άλλοτε ως κληρονόμος μιας «αμύθητης» περιουσίας τουλάχιστον 3.000.000.000 ευρώ, που όπως η ίδια ισχυριζόταν, την είχε στην Αλβανία!

Προσπαθούσε με κάθε τρόπο να διαβάλλει την προσωπικότητα του γιατρού τον οποίο κατηγορούσε ως «εγκέφαλο» κυκλώματος με μέλη εισαγγελείς, δικηγόρους,μεγαλοεπιχειρηματίες και δημοσιογράφους , οι οποίοι όλοι μαζί δρούσαν προκειμένου να αρπάξουν την «αμύθητη» περιουσία της αλλά και την κόρη της.

Κλοντιάνα Τσέλο: Από τον έρωτα με τον Γιώργο Νέο στην δικαστική διαμάχη και τους πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι

Η γυναίκα αυτή τηλεφωνούσε σε δημοσιογράφους και μέσα ενημέρωσης προσπαθώντας να τους πείσει ότι είναι θύμα του μεγαλογιατρού για να δημοσιοποιήσουν την ιστορία της. Ωστόσο άνθρωπος από το οικογενειακό της περιβάλλον υποστηρίζει ότι η γυναίκα αυτή είχε παραβατική και βίαιη συμπεριφορά και απέναντι στο παιδί της ενώ αντιμετώπιζε και πολλά ψυχολογικά προβλήματα τα οποία η ίδια αρνιόταν να τα παραδεχτεί.

Ο οφθαλμίατρος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι είναι εφικτό για να παραμείνει στη ζωή.

Κατά τη διάρκεια πολύωρου χειρουργείου, από το σώμα του 68χρονου οφθλαμίατρου αφαιρέθηκαν τέσσερις σφαίρες.