H Cat Janice έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη σε ηλικία 31 ετών. Το θλιβερό γεγονός έκανε γνωστό η οικογένειά της μέσα από ανάρτηση στο Instagram.

H μουσικός έγινε διάσημη τους τελευταίους μήνες κατά τη διάρκεια των οποίων κατόρθωσε να κυκλοφορήσει το τραγούδι Dance You Outta My Head, που έφτασε στο ν. 5 της κατάταξης των iTunes και άρχισε να γίνεται πολύ δημοφιλές μέσα από το TikTok.

Η νεαρή γυναίκα, που έγραψε το κομμάτι παρέα με τον μικρό της γιο και τον τραγουδοποιό Max Vernon, ήθελε να αφήσει στο παιδί της μία πηγή εσόδων για όταν θα έφευγε από τη ζωή, εξαιτίας της σπάνιας μορφής καρκίνου με την οποία είχε προσβληθεί.

Η ανακοίνωση της οικογένειας:

«Σήμερα το πρωί, μέσα στο σπίτι όπου μεγάλωσε, περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της που τόσο την αγαπούσε, η Catherine μπήκε στην αγκαλιά του δημιουργού της στους ουρανούς.

Είμαστε αιώνια ευγνώμονες για τις εκδηλώσεις αγάπης προς την Catherine και την οικογένειά μας τους τελευταίους μήνες. Η Cat είδε τη μουσική της να πηγαίνει σε μέρη όπου δεν περίμενε ποτέ πως θα φτάσει και αναπαύεται εν ειρήνη γνωρίζοντας ότι θα συνεχίσει να στηρίζει το γιο της μέσα από τη μουσική.

Αυτό θα ήταν αδύνατον χωρίς εσάς.

Σας ευχαριστούμε»

Στην ανακοίνωση τονίστηκε μεταξύ άλλων ότι η Cat Janice άφησε πίσω της κάποιες οδηγίες στην οικογένειά της, που θα γίνουν γνωστές στο κοινό εν ευθέτω χρόνω. Οι σκέψεις όλων μας είναι με τον επτάχρονο Loren, ο οποίος υπήρξε η προτεραιότητα της ζωής της Cat Janice και για την ασφάλεια του οποίου έκανε πραγματικά ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cat Janice (@cat.janice)

Διαβάστε ακόμη: