Η Cardi B ξεκαθάρισε ότι οι λόγοι που εκείνη και ο Οffset χωρίζουν δεν είναι οικονομικοί και διέψευσε ότι ο πρώην της δεν ήταν υποστηρικτικός κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Ένα δημοσίευμα του People ισχυρίζεται ότι πηγή από το περιβάλλον της ράπερ αποκάλυψε πως το ζευγάρι οδηγήθηκε στον χωρισμό, καθώς ο Offset αδιαφορούσε για την οικογένειά του και δεν στήριζε την σύζυγό του. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ως μαμά, περιμένει έναν σύντροφο που συνεισφέρει πλήρως και που βάζει την οικογένεια πρώτη. Αυτό απλά δεν συνέβαινε. Γενικά, απλώς δεν την υποστηρίζει όπως θα έπρεπε ένας σύζυγος. Χρειάζεται θετική ενέργεια μόνο στη ζωή της».

Η σελίδα thejasminebrand στο Instagram αναδημοσίευσε το άρθρο, με την ράπερ να δίνει την απάντησή της στα σχόλια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by the Jasmine BRAND (@thejasminebrand)


Η Cardi B διέψευσε την πληροφορία, ενώ τόνισε πως ποτέ κάποιος από το περιβάλλον της δεν θα έκανε δηλώσεις εκ μέρους της ίδιας σε κάποιο μέσο ενημέρωσης.

Ειδικότερα, η ράπερ έγραψε: «Εντάξει, αυτό γίνεται παράξενο, γιατί μπορώ να πω ότι με βοηθάει πολύ με την επιχείρησή μου και τα παιδιά… Ποτέ στην καριέρα μου, ό,τι κι αν πέρασα, δεν είχα φίλους ή οικογένεια να πηγαίνουν και να μιλούν στα μέσα ενημέρωσης, οπότε δεν ξέρω ποια είναι αυτή η καταραμένη πηγή που πηγαίνει στο περιοδικό People.. Ακόμη και με την αίτησή μου, δεν ζητάω διατροφή για τα παιδιά, αλλά να συνεχίσει να πληρώνει μόνο τους λογαριασμούς που πληρώνει ήδη, για τα παιδιά».

Δείτε το σχόλιο:

 

Διαβάστε ακόμη: