Η Bruna Biancardi είναι η εκλεκτή μεν -απατημένη δε- της καρδιάς του Neymar, αλλά και η γυναίκα που θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί του, όπως ανακοίνωσαν οι δυο τους με ένα τρυφερό post στο Instagram πριν από λίγο καιρό

Η ίδια είναι γεννημένη στη Βραζιλία και ασχολείται ενεργά με το μόντελινγκ και με τα social media.

Μάλιστα, θεωρείται από τα σημαντικά ονόματα της βιομηχανίας της μόδας, χάρις στις συνεργασίες της με μεγάλους οίκους μόδας, όπως Louis Vuitton, Off-White και Balmain.

Ο προσωπικός λογαριασμός της 29χρονης στο Instagram, στον οποίο δε διστάζει να μοιράζεται φωτογραφίες και με τον ποδοσφαιριστή, μετρά πάνω από 5 εκ. followers.

Το ζευγάρι σύμφωνα με δημοσιεύματα άρχισε να βγαίνει το 2021, αλλά κράτησε τη σχέση του για μήνες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δυο τους ανακοίνωσαν τη σχέση τους τον Ιανουάριο του 2022, ενημερώνοντας τους θαυμαστές τους ότι αρραβωνιάστηκαν μέσα από το Instagram.

Ο… χωρισμός τους έφερε πιο κοντά

Οι δυο τους σύμφωνα με φήμες χώρισαν το καλοκαίρι του 2022 όταν ο Νεϊμάρ σταμάτησε να φοράει δημόσια το δαχτυλίδι αρραβώνων του.

Αφού έκανε ένα διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Μπιακάρντι επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον πρώην αστέρα της Μπαρτσελόνα, δίνοντας τη δική της απάντηση στις εικασίες περί απιστίας.

Η 29χρονη έσπευσε να απορρίψει τους ισχυρισμούς αυτούς, γράφοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Μην πιστεύετε όλα όσα συμβαίνουν εκεί έξω. Μου αρέσει πολύ αυτός ο Νεϊμάρ και ολόκληρη η οικογένειά του. Σας παρακαλώ σταματήστε να εμπλέκεται το όνομά μου. Σας ευχαριστώ».

Η Μπρούνα και ο Νεϊμάρ αναζωπύρωσαν τη σχέση τους αφού οι δυο τους πέρασαν μαζί τα 31α γενέθλια του Βραζιλιάνου σταρ τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους.

Το εντυπωσιακό μοντέλο δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από τα ταξίδια της αφού η ίδια βρίσκεται συνεχώς με μία βαλίτσα στο χέρι, ενώ πρόσφατα επισκέφθηκε και τη χώρα μας. Όπως ήταν αναμενόμενο, η εκθαμβωτική ομορφιά της εγκυμονούσας Bruna Biancardi “μάγεψαν” τους θαμώνες της Μυκόνου.

Αξίζει, μάλιστα, να αναφέρουμε πως η σύντροφος του Neymar διατηρεί μία στενή φιλία και με τη σύζυγο του Lionel Messi, Antonella Roccuzzo. Ο φωτογραφικός φακός της The Sun, είχε απαθανατίσει τις δύο γυναίκες να απολαμβάνουν το δείπνο τους στην Ibiza, τον Αύγουστο του 2021.

Διαβάστε περισσότερα