Ο Μπρους Γουίλις και η σύζυγός του Έμα Χέμινγκ Γουίλις βρέθηκαν στην εξοχή, μερικές μέρες μετά την αποκάλυψη ότι ο ηθοποιός πάσχει από αφασία.

Η Χέμινγκ Γουίλις μοιράστηκε ένα βίντεο την Τρίτη στα Instagram Stories με εκείνη, τον Γουίλις και την 10χρονη κόρη τους, να περπατούν δίπλα σε ένα ποτάμι.

Επιπλέον, δημοσίευσε φωτογραφίες με την ίδια και τον σύζυγό της να απολαμβάνουν τη φύση. «Η μαμά και ο μπαμπάς στo αγαπημένο τους περιβάλλον», έγραφε η λεζάντα των φωτογραφιών που τράβηξε η 10χρονη Μέιμπελ.

Μπρους Γουίλις: Η πρώτη εμφάνιση μετά τη διάγνωση με αφασία

Ο Γουίλις αποσύρθηκε από την καριέρα στην υποκριτική καθώς αντιμετωπίζει την αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες.

Η αφασία επηρεάζει την ικανότητα ενός ανθρώπου να επικοινωνεί, προκαλώντας δυσκολία στη γραφή, την ομιλία και μερικές φορές την κατανόηση του τι λένε οι συνομιλητές του.

Τη διάγνωση ανακοίνωσε η οικογένεια του 67χρονου Αμερικανού ηθοποιού μέσα από τα social media. «Aντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες. Ως αποτέλεσμα αυτού και με πολλή προσοχή, ο Μπρους απομακρύνεται από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά για αυτόν».

Ο Μπρους Γουίλις έχει αποκτήσει πέντε κόρες από τους δύο γάμους τους.

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ τελευταίες ημέρες έχει τραβήξει την προσοχή λόγω της απόφασής του να σταματήσει την υποκριτική καθώς πάσχει από αφασία.

Μπρους Γουίλις: Η πρώτη εμφάνιση μετά τη διάγνωση με αφασία

«Ο αγαπημένος μας Μπρους έχει κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, που επηρεάζει τις γνωστικές ικανότητές του. Κατά συνέπεια και έπειτα από μεγάλη σκέψη, ο Μπρους αποχωρεί από την καριέρα που έχει σημάνει τόσο πολλά για εκείνον», ανέφερε η ανάρτηση στα social media για τον Μπρους Γουίλις που υπέγραφαν η νυν και η πρώην σύζυγός του και οι πέντε κόρες που έχει αποκτήσει με τις δύο γυναίκες.

O Μπρους Γουίλις παντρεύτηκε το 2009 με την Εμα Χεμινγκ και απέκτησαν δύο κόρες, την 10χρονη Μέιμπελ και την 7χρονη Έβελιν Πεν. Με την Ντέμι Μουρ ήταν παντρεμένος από το 1987 μέχρι το 2000 όπου απέκτησαν τρεις κόρες: την 33χρονη Ράμερ, την 30χρονη Σκάουτ και την 28χρονη Ταλούλα.