Ο Μπρους Γουίλις βρίσκεται πια εκτός Χόλιγουντ, μιας και χρειάζεται ειδική φροντίδα για την αφασία και τη μετωποκροταφική άνοια, από τα οποία πάσχει.

Οι εμφανίσεις του άλλοτε σταρ της μεγάλης οθόνης είναι όλο και πιο σπάνιες με την Έμα Χέμινγκ, την Ντέμι Μουρ και τις κόρες του, να δίνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του. Τώρα, ο φωτογραφικός φακός «εντόπισε» τον Γουίλις να διέρχεται από κεντρικό δρόμο του Λος Άντζελες με ένα αυτοκίνητο, από τη θέση του συνοδηγού. Φοράει ένα καπέλο τύπο τζόκεϊ στο κεφάλι και κοιτάζει με το βλέμμα του χαμηλά.

Σύμφωνα με την DailyMail, o σταρ του Die Hard βγήκε από το σπίτι σε μια μέρα που ο καύσωνας είχε μαστίσει την Καλιφόρνια με το θερμόμετρο να πιάνει «κόκκινο». Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι συνοδευόταν από σωματοφύλακες.

 


Τον περασμένο Νοέμβριο, η μια από τις κόρες του με την Ντέμι Μουρ, Σκάουτ ΛαΡού, ανέβασε στο Instagram σπάνιο βίντεο με τον πατέρα της, δείχνοντας στους ακολούθους της, πώς είναι στην υγεία και την ψυχολογία του. Στο κλιπ η Σκάουτ Λαρού Γουίλις, κάθεται δίπλα από τον πατέρα της, του δίνει το χέρι της και εκείνος της δίνει το δικό του. Ο Γουίλις φορά ένα μάλλινο σκουφί και ζεστά ρούχα.

 

Στο επόμενο story της, η Σκάουτ Λαρού Γουίλις ποζάρει σε selfie φωτογραφία, με το χέρι του πατέρα της στο πρόσωπό της.

 

Διαβάστε ακόμη: