search

ΚΟΣΜΟΣ

Μπρούκλιν: Σοκ με την δολοφονία ηλικιωμένων από το γιο τους

Διαταραγμένος άντρας ο φερόμενος δράστης

Μπρουκλιν δολοφονια ηλικιωμενων απο το γιο τους

Μέχρι θανάτου μαχαίρωσε ένας άντρας με διαταραγμένη προσωπικότητα τους δύο ηλικιωμένους γονείς του στην περιοχή του Μπρούκλιν, το Σάββατο βραδινές ώρες.

Οι αστυνομικές αρχές έλαβαν τηλεφώνημα περίπου πέντε και μισή το πρωί και έτσι κατάφεραν να εντοπίσουν δύο άτομα, έναν άνδρα και μια γυναίκα άνω των εβδομήντα ετών που έφεραν πολλαπλά τραύματα σε όλο τους το κορμί ύστερα από μαχαίρωμα που είχαν υποστεί

Το ζευγάρι με το όνομα Τζέικομπ και Ρέιτσελ Σπέρμπερ διακομίστηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο ήταν όμως ήδη νεκροί. Ο γιός των δολοφονημένων και φερόμενος ως δράστης του μαχαιρώματος κλείστηκε μετά την δολοφονία μέσα στο σπίτι και τελικά απομακρύνθηκε από αυτό μεταφερόμενος σε φορείο μπροστά στα μάτια του έκπληκτου πλήθους το οποίο είχε συγκεντρωθεί στη σκηνή.

Η αστυνομία έχει αναφέρει για έναν άντρα που τελείται υπό κράτηση δεν έχει όμως προχωρήσει σε περαιτέρω δηλώσεις σχετικά με την ταυτότητα του και την σχέση του με τα θύματα.

Η κλήση προς την άμεσο δράση πραγματοποιήθηκε όταν ένας κάτοικος του κτίριού άκουσε τις φωνές των δύο ηλικιωμένων. Οι γείτονες περιγράφοντας τον γιο του ζευγαριού μιλούν για έναν άντρα μάλλον παράξενο που είχε ψυχολογικές μεταπτώσεις κάνοντας τον άλλοτε καταθλιπτικό και άλλοτε σε έξαρση.

Διαβάστε ακόμη: