Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε ανάρτησή της στο Ιnstagram παίρνει θέση για την μορφή που θα έχει το επερχόμενο πρότζεκτ το οποίο ετοιμάζει.

«Το έργο που ίσως κάνω δεν είναι βιογραφικό… είναι ένα μυθοπλαστικό μιούζικαλ όπου υποδύομαι έναν εξαιρετικά έξυπνο χαρακτήρα!!!», έγραψε η ποπ σταρ, προσθέτοντας: «Είναι κολακευτικό να βρίσκομαι με τόσο καλή παρέα όπως αυτή του Jon Chu!!!».

Όπως αναφέρεται στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, η Σπίαρς φέρεται να κέρδισε τα δικαιώματα για την κινηματογραφική μεταφορά τού «The Woman in Me», μετά από έναν «πόλεμο» προσφορών.

Το βιβλίο που κυκλοφόρησε τον περσινό Οκτώβριο από τις εκδόσεις Gallery Books έφτασε στην κορυφή της λίστας των μπεστ σέλερ των New York Times. Περιγράφει μεταξύ άλλων την άνοδο της καριέρας της σταρ, την σχέση της με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ καθώς και το καθεστώς κηδεμονίας που αναγκάστηκε να ζήσει για 13 χρόνια.

Ο σκηνοθέτης του «Wicked», Τζον Μ. Τσι και ο παραγωγός Μαρκ Ε. Πλατ ηγούνται της ανάπτυξης του πρότζεκτ, σύμφωνα με το Variety. Η Σπίαρς στις αρχές Αυγούστου αποκάλυψε μέσω X (Twitter) ότι δουλεύει πάνω σε ένα «μυστικό έργο» με τον Πλατ.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γνωστές άλλες λεπτομέρειες για την ταινία.

 

Διαβάστε ακόμη: