Μια πολύ ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ενημερώνοντας τους φαν πως είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί με τον αγαπημένο της Σαμ Ασγκάρι.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά ότι έκανε τεστ εγκυμοσύνης αφού πήρε βάρος μετά τις πρόσφατες διακοπές τους στη Χαβάη και βγήκε θετικό. Η 40χρονη τραγουδίστρια έχει άλλα δύο παιδιά.

Μάλιστα, η 41χρονη τραγουδίστρια έδωσε και λίγο παραπάνω… σασπένς στους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς ανέφερε ότι η κοιλιά της μεγαλώνει αρκετά γρήγορα και μπορεί να υπάρχουν «δύο εκεί μέσα», κάτι που φαίνεται ότι της δημιουργεί ένα έξτρα άγχος.

Μάλιστα, προανήγγειλε ότι «δεν θα βγαίνω και τόσο πολύ», επειδή θα έχει πάνω της τα… αδιάκριτα βλέμματα των φωτογράφων, κάτι που ήδη έχει βιώσει και μάλιστα όχι με τόσο καλές μνήμες.

«Είναι δύσκολο, γιατί όταν ήμουν έγκυος είχα κατάθλιψη… Πρέπει να πω ότι είναι απολύτως φρικτό», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία με ροζ γαρύφαλλα, στην οποία η Σπίαρς ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

Η είδηση ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι έγκυος​​, έρχεται μετά το γεγονός ότι η τραγουδίστρια απαγορευόταν να τεκνοποιήσει, ενώ βρισκόταν υπό την 13χρονη κηδεμονία του πατέρα της, από την οποία απαλλάχτηκε πριν μερικούς μήνες και είναι πλέον ελεύθερη.

Να υπενθυμίσουμε πως αυτό θα είναι το πρώτο παιδί της τραγουδίστριας με τον αρραβωνιαστικό της Σαμ Ασγκάρι, με τον οποίο έχει σχέση εδώ και έξι χρόνια, ενώ η ίδια έχει ακόμη δύο γιους από τον γάμο της με τον Κέβιν Φέντερλίν.

Ποιος είναι ο Σαμ Ασγκάρι

Ο Σαμ Ασγκάρι γεννήθηκε στις 3 Μαρτίου 1994 και είναι Ιρανός. Γεννήθηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν της Τεχεράνη και μεγάλωσε μαζί με τρία μεγαλύτερα αδέλφια.

Στην ηλικία των 2 ετών, ο πατέρας του μεταφέρθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ η υπόλοιπη οικογένεια παρέμεινε στην Τεχεράνη. Τελικά, ο Σαμ, μαζί με τη μητέρα και τις αδελφές του, εντάχθηκαν στον πατέρα τους στις ΗΠΑ όταν ήταν έφηβος.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ για το Slumber Party ft. Tinashe το 2016. Ο Σαμ Ασγκάρι πρωταγωνίστησε στο μουσικό βίντεο και η χημεία στην οθόνη τους μετατράπηκε από τότε σε μια γεμάτη πραγματική σχέση.

Ο γοητευτικός γυμναστής σε συνέντευξή του στο Forbes περιέγραψε τους δύσκολους πρώτους μήνες, όταν ήρθε στην Αμερική χωρίς να μιλάει αγγλικά: «Ήταν ένα πολιτιστικό σοκ, προσπαθώντας να προσαρμοστώ σε άλλη χώρα χωρίς να μιλάω καν τη γλώσσα».