Ο Λάρι Ρούντολφ (Larry Rudolph), ο οποίος βοήθησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς να εξασφαλίσει το πρώτο δισκογραφικό της συμβόλαιο δήλωσε ότι όταν έμαθε «την πρόθεση της σταρ να μην τραγουδήσει ξανά» αποφάσισε να παραιτηθεί.

Ήταν ο σημαντικότερος άνθρωπος στην επαγγελματική πορεία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς τα τελευταία 25 χρόνια. Η κίνηση έρχεται δύο εβδομάδες αφού η τραγουδίστρια κατέθεσε σε δικαστήριο του Λος Άντζελες ότι «στο παρελθόν εξαναγκάστηκε να εργαστεί χωρίς τη θέλησή της».

«Έχουν περάσει πάνω από δυόμισι χρόνια από τότε που η Μπρίτνεϊ και εγώ επικοινωνήσαμε τελευταία φορά. Με πληροφόρησε ότι ήθελε να κάνει μία παύση από την δουλειά», έγραψε ο Ρούντολφ. «Συνειδητοποίησα ότι η Μπρίτνεϊ έχει εκφράσει την πρόθεσή της να αποσυρθεί. Ως μάνατζέρ της, πιστεύω ότι είναι προς το συμφέρον της Μπρίτνεϊ να παραιτηθώ από την ομάδα της, καθώς δεν χρειάζονται πλέον οι επαγγελματικές υπηρεσίες μου».

Θυμίζουμε πως δικαστήριο του Λος Αντζελες απέρριψε το αίτημα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για τον αποκλεισμό του πατέρα της από τη δικαστική της κηδεμονία, υπό την οποία τελεί από το 2008 έπειτα από την εμφάνιση ψυχολογικών προβλημάτων και του δίνει τον έλεγχο των υποθέσεών της, μετέδωσαν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Η απόφαση του δικαστηρίου είναι απάντηση σε αγωγή που κατατέθηκε τον Σεπτέμβριο από τον δικηγόρο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία αιτήθηκε η εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων Bessemer Trust να προστεθεί στο καθεστώς κηδεμονίας και ο πατέρας της Τζέιμι Σπίαρς να αποκλεισθεί, αναφέρει το CNN.

«Το αίτημα για τον αποκλεισμό του Τζέιμς Π. Σπίαρς αμέσως μετά τον ορισμό της Bessemer Trust Company της Καλιφόρνιας ως μόνου διαχειριστή απορρίπτεται», δήλωσε η δικαστής Μπρέντα Πένι, σύμφωνα με τα πρακτικά της δίκης, μετέδωσε το CNN.

«Θέλω να ξανακερδίσω τη ζωή μου»

Η απόφαση εκδόθηκε μία εβδομάδα μετά την κατάθεση της τραγουδίστριας κατά την οποία ζητούσε να τεθεί τέλος στο καθεστώς κηδεμονίας της υποστηρίζοντας ότι την ανάγκασε να λάβει φαρμακευτική αγωγή για να ελέγξει τη συμπεριφορά της, ότι δεν της επιτρέπεται να λαμβάνει αποφάσεις για τις φιλικές της συναναστροφές ή τις οικονομικές της υποθέσεις, ότι δεν έχει την δυνατότητα να αφαιρέσει αντισυλληπτικό ενδομήτριο σπείραμα, την στιγμή που θέλει να αποκτήσει και άλλα παιδιά.

Η απόφαση του δικαστηρίου του Λος Αντζελες δεν έλαβε υπόψιν την κατάθεση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς την περασμένη εβδομάδα. Σύμφωνα με το CNN, ο πατέρας της ζήτησε από το δικαστήριο να ερευνήσει τις κατηγορίες της σταρ σύμφωνα με τις οποίες την ανάγκαζαν να πάρει λίθιο και ότι είχε υποχρεωθεί να τραγουδήσει παρά τη θέλησή της.

Δηλώνοντας ότι βρίσκεται σε κατάθλιψη και ότι υποφέρει από ψυχικά τραύματα, η 39χρονη τραγουδίστρια ζήτησε στις 23 Ιουνίου από το δικαστήριο την άρση του καθεστώτος κηδεμονίας. «Θέλω να ξανακερδίσω τη ζωή μου, αυτό διαρκεί δεκατρία χρόνια και φτάνει», είπε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατά την κατάθεσή της μέσω τηλεδιάσκεψης.