Καμία επαφή δεν έχει πλέον με τα ενήλικα παιδιά του ο Μπραντ Πιτ, σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα, στο οποίο εμφανίζεται να μιλά ασφαλής πηγή της οικογένειας και απ’ ό,τι φαίνεται από τον στενό κύκλο της πρώην συζύγου του, Αντζελίνα Τζολί.

Βάσει των αποκαλύψεων, ο Πιτ έχει «περιορισμένες» επισκέψεις στα μικρότερα και ακόμη ανήλικα παιδιά που απέκτησε με την ηθοποιό και αυτό λόγω του δικού του πολυάσχολου προγράμματος που τον κρατά μακριά από την έδρα του για γυρίσματα της πολυσυζητημένης ταινίας, “F1”.

«Δεν έχει ουσιαστικά καμία επαφή με τα ενήλικα παιδιά. Η ενασχόλησή του με τα μικρότερα παιδιά είναι πιο περιορισμένη τους τελευταίους μήνες λόγω του προγράμματος των γυρισμάτων του», δήλωσε η πηγή και συνέχισε: «Η Αντζελίνα έχει τα παιδιά τον περισσότερο χρόνο, αλλά βάσει και της νομικής συμφωνίας τους, επισκέπτεται προγραμματισμένα τα μικρότερα παιδιά».

Βέβαια και παρά τις εξελίξεις του προηγούμενου διαστήματος, με την κόρη του Σάιλο, να αποφασίζει να εγκαταλείψει το πατρικό επώνυμο, ο ηθοποιός –αλλά και οι εκπρόσωποί του- δεν έχουν μπει στη διαδικασία να σχολιάσουν τα τεκταινόμενα στην οικογενειακή του ζωή και στη σχέση του με την πρώην σύζυγο και τα παιδιά τους, βιολογικά και υιοθετημένα.

Μετά από κάθε δικαστήριο, το ίδιο μοτίβο εναντίον του Πιτ, λέει στενός φίλος του

Στο μεταξύ, ο 60χρονος Πιτ, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα εντοπίστηκε από φωτογράφους σε σπάνια έξοδο με τη νέα σύντροφό του Ινές ντε Ραμόν στο βρετανικό γκραν πρι, τη στιγμή που πηγές προσφέρουν μία νέα εξέλιξη αναφορικά με το ζευγάρι: όσο ο Πιτ φαίνεται να κερδίζει έδαφος στις δικαστικές αίθουσες, τόσο η Τζολί φαίνεται να επενδύει στις σχέσεις με τα έξι παιδιά τους, τον Μάντοξ, 22 ετών, τον Παξ, 20 ετών, τη Ζαχάρα, 19 ετών, τη Σάιλο, 18 ετών, και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν, 15 ετών.

Και φυσικά έχουν πάντα ενδιαφέρον και τα όσα αποκαλύπτουν άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του Πιτ για τη συμπεριφορά της Τζολί. «Αυτό που συμβαίνει είναι εξαιρετικά ενοχλητικό. Έχει χρησιμοποιήσει τα παιδιά ως όπλο εναντίον του Πιτ… τα έχει χωρίσει από αυτόν. Υπάρχει ένα ολόκληρο μοτίβο: Κάθε φορά που εκείνος έχει μια νίκη στο δικαστήριο, εκείνη ανταπαντά με κάτι που πρέπει να κάνει με κάτι που έχει να κάνει με τα παιδιά», λέει το ίδιο άτομο.

Υπενθυμίζεται ότι το 2021, ο Pitt κέρδισε μια συμφωνία επιμέλειας 50-50 που σφραγίστηκε για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής, αλλά η απόφαση ανατράπηκε αργότερα το ίδιο έτος.

Εβδομάδες πριν από το δημοσίευμα, ο πρώην φύλακας ασφαλείας της οικογένειας, Τόνι Γουέμπ, υποστήριξε σε δικαστικά έγγραφα ότι η Τζολί ενθάρρυνε τα παιδιά τους να «αποφεύγουν τον Πιτ κατά τη διάρκεια των επισκέψεών τους μαζί του».

Τον Ιούνιο αναφέρθηκε ότι αρκετά από τα παιδιά της Τζολί άλλαξαν τα ονόματά τους για να αφαιρέσουν νόμιμα τον Πιτ από το επώνυμό τους, συμπεριλαμβανομένης της Σάιλο, η οποία προσέλαβε δικό της δικηγόρο και κατέθεσε αίτηση για να αλλάξει νόμιμα το όνομά της από Σάιλο Τζολί-Πιτ σε Σάιλο Τζολί.

Εκείνη την εποχή, ο 60χρονος Pitt λέγεται ότι ήταν «ενήμερος και αναστατωμένος» για τη μεγάλη απόφαση που εντελώς συμβολικά πήρε στα 18α γενέθλιά της.

Διαβάστε ακόμη