Έξι χρόνια μετά τον χωρισμό του με την Αντζελίνα Τζολί, ο 58χρονος Μπραντ Πιτ φαίνεται πως βγαίνει και πάλι… ραντεβού. Μια νέα γυναίκα φέρεται να υπάρχει στη ζωή του ηθοποιού.

«Βγαίνει ραντεβού αλλά δεν είναι σε σοβαρή σχέση», δήλωσε πηγή στο People πηγή από το περιβάλλον του Μπραντ Πιτ, ο οποίος ήταν επίσης παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον και αρραβωνιασμένος με τη Γκουίνεθ Παλτρόου.

Μετά τη Τζολί, ο Πιτ είχε σχέση με την Πολωνή Nicole Poturalski, η οποία εργάζεται ως μοντέλο, όμως η σχέση αυτή φαίνεται πως ήταν σύντομη, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Η νέα γυναίκα στη ζωή του έρχεται έξι χρόνια μετά τον χωρισμό με τη Τζολί και τρία χρόνια μετά το διαζύγιο, η οποία συνοδεύτηκε από μια πικρή δικαστική διαμάχη για τα παιδιά τους: Maddox 20 ετών, Pax 18 ετών, Zahara 17 ετών, Shiloh 16 ετών και τα 14χρονα Vivienne και Knox.

Μπραντ Πιτ: Ο 58χρονος ηθοποιός έχει κοπέλα

Τα παιδιά του στο Λος Άντζελες

«Ο Μπραντ τρώει μαζί με τα μικρότερα παιδιά του όταν βρίσκονται όλα στο Λος Άντζελες», ανέφερε η πηγή στο People.

«Δεδομένου ότι τα παιδιά είναι μεγαλύτερα τώρα, έχουν τη δική τους ζωή και τους δικούς τους φίλους. Ο Μπραντ εξακολουθεί να έχει μια αρκετά καλή σχέση μαζί τους».

«Ζει την καλύτερη φάση της ζωής του υπό αυτές τις συνθήκες», σημείωσε η ίδια πηγή.

«Ο Μπραντ έχει τις ταινίες του, έχει το Château Miraval και έχει και τα πάθη του», είπε η πηγή αναφερόμενος στο οινοποιείο που μοιράζεται με την Τζολί και για το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκονται στα μαχαίρια. «Αγαπάει τη δημιουργικότητα».

Ο Πιτ ήταν απασχολημένος αυτό το μήνα με την προώθηση της τελευταίας του ταινίας, «Bullet Train», ενώ πρόσφατα απασχόλησε τον Τύπο όταν εμφανίστηκε με φούστα στο Βερολίνο.

Όταν ρωτήθηκε για την επιλογή του ντυσίματός του, ο Πιτ δήλωσε σε δημοσιογράφο του Associated Press ότι το στιλ ήταν εμπνευσμένο από «το αεράκι».