Λίστα με τα ονόματα των ηθοποιών με τους οποίους δεν θέλει να συνεργαστεί διατηρεί ο Μπραντ Πιτ, σύμφωνα τον συμπρωταγωνιστή του στο Bullet Train, Aaron Taylor-Johnson.

Ο Taylor-Johnson, είπε στο Variety ότι ο Πιτ κρατάει σημειώσεις για το ποιος κάνει τι και τι δεν του αρέσει όταν γυρίζει ταινίες.

«Θέλει απλώς να φέρει φως και χαρά στον κόσμο και να είναι γύρω από ανθρώπους που είναι εκεί για να περάσουν καλά», είπε ο Taylor-Johnson. «Δουλεύεις με πολλούς ηθοποιούς και μετά από λίγο αρχίζεις να σημειώνεις – «Σίγουρα δεν θα ξανασυνεργαζόμουν με αυτό το άτομο».

«Ο Brad έχει πέρα από την “κακιά” λίστα έχει και μια καλή λίστα». Φυσικά ο Taylor-Johnson δεν αναφέρει κάτι για το ποιοι είναι στη λίστα του Πιτ.

Ο Taylor-Johnson είπε στο Variety ότι, παρά το γεγονός ότι ήταν μεγάλος star του Hollywood, ο Πιτ, είναι «ένας ταπεινός και ευγενικός άνθρωπος». Πρόσθεσε δε, πως «βρίσκεται σε ένα νέο κεφάλαιο της ζωής του, νομίζω».

Ποιος, λοιπόν, είναι στη λίστα του Μπραντ Πιτ;

Καθώς ο Μπραντ Πιτ φημολογείται ότι έχει μια λίστα με ηθοποιούς με τους οποίους δεν θα συνεργαστεί ξανά, η DailyMail.com ρίχνει μια ματιά σε μερικά από τα αστέρια με τα οποία μοιράστηκε τη μεγάλη οθόνη όλα αυτά τα χρόνια.

Χάρισον Φορντ

Ο Μπραντ φημολογήθηκε ότι είχε τεταμένες σχέσεις με τον συμπρωταγωνιστή του στο The Devil’s Own, Χάρισον Φορντ, αλλά ο ηθοποιός κατέρριψε αυτούς τους ισχυρισμούς σε μια συνέντευξη στο Rolling Stone. «Είναι απολύτως κουλ», είπε ο Πιτ στο έντυπο το 1997. «Κοίτα, ήταν δύσκολο. Ήταν η πιο δύσκολη ταινία που έχω παίξει ποτέ. Αλλά όσον αφορά τις αναφορές για εγωισμούς εκτός ελέγχου και ανθρώπους που κρύβονται στα τρέιλερ, αυτό δεν ίσχυε. Ο καθένας προσπαθούσε να κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσε υπό τις συγκεκριμένες περιστάσεις».

Μαριόν Κοτιγιάρ

Ο Πιτ ζευγάρωσε επί της οθόνης με τη Γαλλίδα σταρ Marion Cotillard όταν φημολογήθηκε ότι είχαν σχέση στα γυρίσματα, κάτι που διαψεύστηκε κατηγορηματικά. Το δίδυμο πρωταγωνίστησε μαζί στο πολεμικό θρίλερ Allied και οι αναφορές υποστήριξαν ότι η χημεία τους ήταν ένας παράγοντας στον χωρισμό του με την Angelina Jolie. Η Κοτιγιάρ, η οποία είναι παντρεμένη, διέψευσε τις αναφορές.

Τομ Κρουζ

Ο αστέρας του Fight Club φημολογείται ότι είχε τσακωθεί με τον Τομ Κρουζ στα γυρίσματα του Συνέντευξη με έναν Βρυκόλακα το 1994. Την ώρα της προώθησης της ταινίας, ο Μπραντ εξήγησε: «Πρέπει να καταλάβετε, ο Τομ και εγώ είμαστε… περπατάμε σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Είναι ο Βόρειος Πόλος. Είμαι Νότια.»

Αντζελίνα Τζολί

Το δίδυμο συνεργάστηκε περίφημα για τον κύριο και την κυρία Σμιθ το 2005, αλλά μετά το διαζύγιό τους – που δεν έχει ακόμα τελειώσει – είναι απίθανο να τους δούμε να μοιράζονται ξανά την οθόνη μαζί. Δέκα χρόνια αργότερα, και οι δύο πρωταγωνίστησαν στην ταινία By The Sea του 2015. Εκείνη την εποχή, ο Μπραντ έσκασε: «Όντας ζευγάρι, έχουμε αυτή την επικοινωνία που μπορεί να μεταδοθεί με μια ματιά. Αντίθετα, σημαίνει ότι ήξερα αμέσως αν κάτι την ενοχλούσε.»

Φυσικά, ο πολύπειρος ηθοποιός είναι απόλυτα βέβαιο πως διαθέτει ένα πολύ μεγαλύτερο κατάλογο με συνεργάτες πάσης φύσεως που δε θα ήθελε να συναντήσει ξανά καθώς η ένταση του κινηματογραφικού πλατό βγάζει σε πολλούς ανθρώπους τον κακό εαυτό στην επιφάνεια.