Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Μπραντ Πιτ, στην οποία εξομολογείται μεταξύ άλλων, πώς βιώνει τη μοναξιά αλλά και τις αλλαγές στον τρόπο που ζει τα τελευταία χρόνια, μετά το διαζύγιό του με την Αντζελίνα Τζολί.

Ο 58χρονος αστέρας του Χόλιγουντ μιλώντας στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού GQ, αποκάλυψε ότι έχει γίνει πιο επιλεκτικός με τις ταινίες στις οποίες θα συμμετέχει, αφού εκτιμά ότι βρίσκεται λίγο πριν το τέλος της καριέρας του:

«Θεωρώ ότι βρίσκομαι στο φινάλε της καριέρας μου, αυτό το τελευταίο εξάμηνο ή τρίμηνο. Πώς θα είναι και πώς θα το σχεδιάσω;», είπε χαρακτηριστικά και έπειτα εξήγησε ότι ίσως θα κάνει ταινίες «όταν ο χρόνος θα είναι ο σωστός, ειδικά όταν θα υπάρχει προσωπική σύνδεση».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Πιτ φέτος θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Bullet Train». Πρόκειται για ένα φιλμ μοιρασμένο στο στοιχείο του θρίλερ και της κωμωδίας, όπου ένας δολοφόνος μόλις επανήλθε από τη βαθιά υπερκόπωση που είχε και επιστρέφει στη δουλειά.

Όσον αφορά την καθημερινότητά του, ο σταρ τα τελευταία χρόνια και ειδικά μετά τις αλλαγές στην προσωπική του ζωή, αποφάσισε να δώσει περισσότερη προσοχή στον εαυτό του. Όπως είπε, έκοψε το κάπνισμα για να είναι πιο υγιής. «Δεν έχω την ικανότητα να κάνω ένα ή δύο την ημέρα. Δεν το κάνω. Θα πέσω κάτω. Έχω χάσει τα προνόμιά μου», τόνισε στη συνέντευξη.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Πιτ μετά το διαζύγιό του με την Αντζελίνα Τζολί το 2016, κατάφερε να μπει σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης και να σταματήσει το ποτό. «Είχα μια καλή ομάδα αντρών που ήταν πολύ πριβέ και επιλεκτική, οπότε ήταν ασφαλές. Γιατί είχα δει πράγματα από άλλους ανθρώπους, όπως τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, που είχε ηχογραφηθεί ενώ έλεγε τα εσώψυχά του και αυτό είναι φρικτό για μένα».

Τέλος, ο Μπραντ Πιτ εξομολογήθηκε ότι: «Πάντα ένιωθα μοναξιά στη ζωή μου. Μόνος μου όταν μεγαλώνα σαν παιδί, μόνος μου εδώ και μόλις πρόσφατα αγκαλιάστηκα από τους φίλους και την οικογένεια. Ποιος το είπε, είτε ο Ρίλκε ή ο Αϊνστάιν, και είχε να κάνει με κάτι που συμβαίνει όταν συμπορεύεσαι με το παράδοξο, όταν κουβαλάς αληθινό πόνο και αληθινή χαρά ταυτόχρονα, αυτό είναι ωριμότητα, αυτό είναι εξέλιξη».