Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι η Αντζελίνα Τζολί έκανε μήνυση στο FBI με το ψευδώνυμο Jane Doe και την αιτιολογία ότι η υπηρεσία δεν κίνησε διαδικασίες δίωξης ενάντια στον Μπραντ Πιτ!

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Τζολί υπήρξε ένα έντονο περιστατικό έντασης το οποίο εξελίχθηκε σε καυγά το 2016 μέσα στο λίαρ τζετ της οικογένειας. Συγκεκριμένα ο τσακωμός ήταν ανάμεσα στον γιο της Μάντοξ (το παιδί που υιοθέτησε από την Καμπότζη) και τον Πιτ. Η διάσημη ηθοποιός κατηγόρησε τον σύζυγό της ότι είχε κακοποιητική συμπεριφορά βρίζοντας και χτυπώντας τον τότε 15χρονο Μάντοξ.

Με τις κατηγορίες αυτές κινητοποίησε τότε το FBI να διεξάγει έρευνα. Όπως και έγινε, χωρίς ωστόσο να μπορούν να στοιχειοθετηθούν οι κατηγορίες αυτές τόσο από την ανάκριση που έκαναν οι πράκτορες του FBI στον Μπραντ Πιτ, όσο και από την συνολική εικόνα των απολογιών και του περιστατικού. Έτσι όλα όσα ισχυριζόταν η Τζολί κατέπεσαν. Και η υπόθεση έκλεισε. Όχι όμως για την Αντζελίνα.

Στη μήνυση που κατέθεσε χθες η Αντζελίνα Τζολί στο FBI απαίτησε να αποκτήσει πρόσβαση στην έρευνα που έγινε το 2016 προκειμένου να δει με την δικηγόρο της τι πήγε στραβά (για εκείνη πάντα) και δεν ασκήθηκε δίωξη στον Μπραντ.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Τζολί έχει στρέψει όλα τα παιδιά εναντίον του Μπραντ Πιτ με αποτέλεσμα ο διάσημος ηθοποιός να μην έχει καμία επαφή ούτε με τα τρία βιολογικά παιδιά που απέκτησε με την Τζολί ούτε με τα τρία υιοθετημένα.

Σίγουρα αυτή την έκβαση δεν την φανταζόταν ο ίδιος όταν διέλυε τον γάμο του με την Τζένιφερ Άνιστον στα γυρίσματα της θρυλικής πλέον ταινίας όπου γνώρισε τη Τζολί, Mr & Mrs Smith.