Πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα περίπου πριν από τη 1 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Στην στοά του Μπιτ Παζάρ στην πόλη της Θεσσαλονίκης, δημιουργήθηκε μία τρύπα σχεδόν τριών μέτρων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ένας νεαρός 19 χρονών και μία κοπέλα ίδιας ηλικίας να βρεθούν μέσα σε αυτή.

Ο κόσμος που βρισκόταν στην περιοχή κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική. Όμως, πριν φτάσουν, ένας ιδιοκτήτης καταστήματος της περιοχής έδωσε μία αναδιπλούμενη σκάλα και οι δύο νέοι κατάφεραν να ξανά ανέβουν στην επιφάνεια έχοντας τραύματα από την πτώση, με την κοπέλα να έχει χάσει στιγμιαία τις αισθήσεις της από το φόβο.

Έπειτα, διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη φέρει κατάγματα σε χέρι και σε πόδι, ενώ ο νεαρός έχει θλαστικά τραύματα και ράμματα στο κεφάλι, αλλά βρίσκεται σε πιο καλή κατάσταση. Η είσοδος στο Μπιτ Παζάρ από την οδό Τοσίτσα έχει κλείσει ενώ το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου πραγματοποιεί ενδελεχή έρευνα για το συμβάν.

Η ανάρτηση του αντιδήμαρχου στο Facebook

O αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Κινητικότητας του δήμου Θεσσαλονίκης, Πρόδρομος Νικηφορίδης, ανέφερε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook πως το μέρος του ατυχήματος αποτελεί σκεπαστή εσωτερική αγορά και δεν φέρει καμία σχέση με το δρόμο, γι αυτό και πρόκειται για λανθασμένη ενημέρωση περί οδοστρώματος

Διαβάστε ακόμη: