Η Μπιγιονσέ έκανε την πρώτη της συναυλία εδώ και περισσότερα από τέσσερα χρόνια, συμμετέχοντας στα εγκαίνια του Atlantis The Royal, ενός πολυτελούς ξενοδοχείου αξίας 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που βρίσκεται στο Ντουμπάι, με τη γνωστή σταρ να αμείβεται 24 εκατομμύρια δολάρια για τη βραδιά. Μάλιστα, η ίδια έμεινε σε μια πολυτελή βίλα που κοστίζει 100.000 δολάρια τη βραδιά.

Το ξενοδοχείο που μοιάζει με γιγάντια πολυκατοικία Jenga, διαθέτει 795 δωμάτια και σουίτες, 17 εστιατόρια και μπαρ και 92 επιβλητικές πισίνες. Τα δωμάτια έχουν μέση τιμή 1.000 δολάρια ανά διανυκτέρευση και η κορυφαία σουίτα του Atlantis The Royal κοστίζει 100.000 δολάρια ανά διανυκτέρευση. Εκεί φέρεται να έμεινε η Μπιγιονσέ.

Το ακίνητο 99 στρεμμάτων που χτίστηκε από την Kerzner International φιλοξενεί επίσης 231 υπερπολυτελείς κατοικίες, οι οποίες έχουν ήδη πουληθεί.

Σύμφωνα με σχόλια του Τίμοθι Κέλι, διευθύνοντα συμβούλου του Atlantis The Royal στον ιστότοπο Arabian Business, το τεράστιο κατάλυμα της Μπιγιονσέ «εκτείνεται σε 1.022 τετραγωνικά μέτρα και η τιμή του είναι 100.000 δολάρια ανά διανυκτέρευση».

Το Royal Mansion διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και είναι στην ουσία ένα ρετιρέ δύο επιπέδων με ιδιωτικό φουαγιέ διακοσμημένο με ελαιόδεντρα ηλικίας 100 ετών και εντυπωσιακά ψηλά ταβάνια. Η σουίτα περιλαμβάνει μια ιδιωτική βεράντα με πισίνα υπερχείλισης και φυσικά εκπληκτική θέα στην πόλη.

Η Μπιγιόνσε ήταν και η πρώτη ένοικος της υπερπολυτελούς σουίτας, καθώς οι κρατήσεις για το Royal Mansion αναμένεται να «ανοίξουν» το Φεβρουάριο.

Η εκδήλωση, πλάνα της οποίας κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιλάμβανε μερικά από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου, όπως ένα σιντριβάνι φωτιάς και νερού, το οποίο συνοδεύτηκε από ένα σόου φωτός και πυροτεχνημάτων για την παράσταση της αμερικανίδας σταρ, ενώ παρουσιάστηκαν οκτώ νέα εστιατόρια με διάσημους σεφ και ένα φαινομενικά ατελείωτος αριθμός από πισίνες υπερχείλισης.

Το λανσάρισμα του Atlantis The Royal είναι συμβολικό της οικονομικής ανάκαμψης του Ντουμπάι από την πανδημία του κορωνοϊού και την προσπάθεια του εμιράτου να γίνει ένας από τους τρεις κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο για τον τουρισμό, την πολυτέλεια και τις επιχειρήσεις.

Διαβάστε ακόμη: