Σοκάρουν οι  λεπτομέρειες της περιγραφής της 20χρονης πλέον αθλήτριας της ιστιοπλοΐας για τον βιασμό της και όλα όσα βίωνε για τουλάχιστον τρία χρόνια στα χέρια του προπονητή της στην πολυσέλιδη κατάθεσή της το πρωινό του περασμένου Σαββάτου ενώπιον του εισαγγελέα Νίκου Στεφανάτου. Όπως χαρακτηριστικά είπε, από την ηλικία ήδη των 9 ετών ο προπονητής την παρενοχλούσε λεκτικά με εκφράσεις του στυλ «τι ωραίο μωρό είσαι εσύ» και «τι ωραίο σώμα έχεις».

Η κοπέλα εξομολογήθηκε πως έναν χρόνο αργότερα σε αποστολή στο Γαλαξίδι, μπήκε στο δωμάτιό της, την κατέβασε από το κρεβάτι, έκατσε επάνω της και άρχισε να τη φιλάει στο στόμα. Έναν χρόνο αργότερα, το 2011, και πάλι στο Γαλαξίδι κατέθεσε ότι την έσυρε στο αυτοκίνητό του και τη βίασε για πρώτη φορά. Η 20χρονη αθλήτρια ταυτόχρονα είπε στον εισαγγελέα πως την επόμενη μέρα δεν δίστασε να την βιάσει μέσα στο δωμάτιο που κοιμόταν ο πατέρας της.

Από την κατάθεσή της προκύπτουν οι εκβιασμοί που της έκανε ο κατηγορούμενος προπονητής για να μη μιλήσει, ενώ όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, μία ημέρα μετά την κατάθεση της Σοφίας Μπεκατώρου και τη γνωστοποίηση στα ΜΜΕ ότι και άλλη αθλήτρια της ιστιοπλοΐας βιάστηκε, ο 38χρονος τής έστειλε μήνυμα στο κινητό της τηλέφωνο προσπαθώντας να την πείσει ότι αυτά που της έκανε δεν ήταν έκνομα.

Η νεαρή κοπέλα κατέθεσε στον εισαγγελέα ότι ο 38χρονος την απειλούσε πως αν μιλούσε για όσα γίνονται, θα σκότωνε τους δικούς την και την ίδια, θα τους κατέστρεφε οικονομικά και θα τους διέλυε από ντροπή.

Σχετική Είδηση: ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ 11ΧΡΟΝΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)