Οι Beyonce και Jay-Z φαίνεται να είναι οι ιδιοκτήτες του ακριβότερου καινούργιου αυτοκινήτου στον κόσμο, το οποίο παράλληλα είναι και ένα από τα κομψότερα που κυκλοφορούν.

Πρόκειται για τη Rolls-Royce Boat Tail, ένα αυτοκίνητο απίστευτης κομψότητας το οποίο κοστίζει 28 εκατομμύρια δολάρια. Η τόσο αυξημένη τιμή του σημαίνει ότι πρόκειται για το πιο ακριβό καινούργιο αυτοκίνητο σε όλον τον πλανήτη (στα κλασικά οι τιμές είναι αστρονομικές φτάνοντας ακόμα και τα 50 εκατομμύρια δολάρια σε ορισμένες περιπτώσεις).

Ένας από τους λόγους που είναι τόσο ακριβό είναι η σπανιότητά του, καθώς θα κατασκευαστούν μόλις 3 μονάδες από τη βρετανική πολυτελή μάρκα. Όμως υπάρχουν και άλλοι, πολύ πιο σημαντικοί οι οποίοι έχουν να κάνουν με τα προσωπικά στοιχεία που φέρει.

Οι Beyonce και Jay-Z δεν έχουν επιβεβαιώσει ότι η μία από τις τρεις Boat Tail είναι δική τους, όμως υπάρχουν αρκετά στοιχεία που δείχνουν ότι μάλλον κάτι τέτοιο ισχύει.

Σύμφωνα με τη Rolls-Royce στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου υπάρχει ειδικό διαμέρισμα στο οποίο φιλοξενείται σαμπάνια μάρκας Armand de Brignac (μία από τις ακριβότερες στον κόσμο), παγωμένη ακριβώς στους 6 βαθμούς Κελσίου, μετά από αίτημα του πελάτη. Μέχρι πριν λίγο διάστημα ο Jay-Z είχε το 50% των μετοχών της εταιρείας που παράγει την εν λόγω σαμπάνια.

Ένα άλλο στοιχείο που συνδέει το διάσημο ζευγάρι με την Boat Tail είναι ότι (πάλι σύμφωνα με τη Rolls-Royce) το αυτοκίνητο αγοράστηκε προκειμένου να γίνονται βόλτες στην Cote d’Azur, δηλαδή στην Κυανή Ακτή ή Γαλλική Ριβιέρα. Πρόκειται για τη νοτιοανατολική ακτογραμμή της Γαλλίας η οποία ξεκινά από την πόλη Κασί και φτάνει μέχρι τη Μεντόν. Μερικά από τα πιο διάσημα και χαρακτηριστικά σημεία είναι η Τουλόν, το Σεν-Τροπέ, οι Κάννες, η Νίκαια και φυσικά το Μονακό.

Ένα τρίτο σημαντικό στοιχείο που συνδέει Beyonce και Jay-Z με την Boat Tail είναι τα μπλε χρώματα που έχουν χρησιμοποιηθεί. Πρόκειται για πολλές αποχρώσεις του μπλε, όμως μία από αυτές ονομάζεται Blue Ivy, έχει δηλαδή το όνομα της κόρης του ζευγαριού.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, Beyonce και Jay-Z έχουν βάλει τις υπογραφές τους πάνω στο αυτοκίνητο. Ο Jay-Z επέλεξε την πίσω πλευρά στο μοτίβο που υπάρχει στη γρίλια, η Beyonce το σημείο κάτω από το σήμα της μάρκας στο πίσω μέρος, ενώ και οι δύο έχουν υπογράψει στην πολλαπλή εισαγωγής.

Ήδη μπορούμε να φανταστούμε την Queen Bey στο σαλόνι της Boat Tail με ανοιχτή την οροφή, τα μαλλιά της να ανεμίζουν και να τραγουδάει δίπλα στον Jay-Z καθώς θαυμάζουν οδηγώντας τις ομορφιές της Κυανής Ακτής.