Τις εξελίξεις με τον τελικό της Eurovision 2023 και τον αποκλεισμό της Ελλάδας σχολίασε στο «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» η Μπέσσυ Αργυράκη.

Η τραγουδίστρια σχολίασε τον Victor Vernicos που αποκλείστηκε στον Β’ Ημιτελικό.

Αρχικά, είπε: «Εμείς το αγαπάμε αυτό το παιδάκι, είναι ένα λαμπερό παιδάκι, πολύ ταλαντούχο και εγώ συγκινήθηκα. Όταν τελείωσε μια λέξη ήρθε στο μυαλό μου, συγκίνηση. Ήταν τόσο καλός για αυτό που είχε στα χέρια του. Από εκεί και πέρα, από τη στιγμή που έφτασε εκεί, το παιδί αυτό έδωσε το 100% και όχι μόνο αυτό αλλά και όλοι όσοι βοήθησαν να βγει προς τα έξω αυτό το πράγμα. Και σκηνικά και ενδυματολογικά δεν μπορούσε να πάει παραπέρα. Είμαι ευχαριστημένη από τον μικρό, δεν πρέπει να του κοπούν τα φτερά. Εγώ το χάρηκα πάρα πολύ και μου έδωσε τέτοια χαρά… Ένιωσα υπερήφανη για αυτό το παιδί! Το είδα σαν παιδί μου και δεν θέλω να του κοπούν τα φτερά».

«Τώρα βλέπουμε το τραγούδι (σ.σ. Μάθημα σοφλέζ) και με πιάνει η συγκίνηση μου. Το τραγούδι αυτό είναι διαχρονικότατο και θα μπορούσε και σήμερα να έχει μια πάρα πολύ καλή θέση και να στέκεται μοναδικά ανάμεσα στα άλλα» είπε στο τέλος, η Μπέσσυ Αργυράκη.

Eurovision 2023: Νικήτρια η Σουηδία – Η Κύπρος στη 12η θέση

Διαβάστε περισσότερα