Το περασμένο καλοκαίρι, προτού τελικά εγκατασταθούν σε ένα ακίνητο ψηλά στα βουνά, πάνω από το Μπέβερλι Χιλς, το λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ, Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ, έμεναν με ενοίκιο σε μια άλλη ταπεινή βίλα στην περιοχή. Με τους διάσημους ενοίκους του να έχουν βρει πλέον τη δική τους ερωτική φωλιά, ίσως να μην αποτελεί έκπληξη, το γεγονός ότι η πολυτελής έπαυλη μόλις βγήκε προς πώληση, στην προνομιακή τιμή των 85 εκατ. δολαρίων.

Διαβάστε ακόμα: Τζόρτζ Κλούνεϊ – Δεν πουλά τη βίλα του στη λίμνη Κόμο – Διαψεύδει το πωλητήριο των 107 εκατ. δολαρίων

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της Wall Street Journal που ανέδειξε την είδηση, το σύγχρονο παλάτι χτίστηκε τη δεκαετία του 1930, και αποτέλεσε επίσης κατοικία για τον Ντάνι ΝτεΒίτο και τη Ρέα Πέρλμαν για περισσότερες από δύο δεκαετίες, ξεκινώντας από τις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Το διαζευγμένο πλέον ζευγάρι πούλησε το σπίτι το 2015 για 28 εκατ. δολάρια σε τοπικούς κατασκευαστές, οι οποίοι στη συνέχεια προχώρησαν σε εκτεταμένη ανακαίνιση όλων των χώρων. Το ανανεωμένο μέγαρο άλλαξε χέρια τρία χρόνια αργότερα. Πουλήθηκε για 64 εκατ. δολάρια στον Αυστραλό δισεκατομμυριούχο Τζέιμς Πάκερ, γιο του αείμνηστου μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης Κέρι Πάκερ.

Σε πάνω από ένα στρέμμα γης, το περιφραγμένο συγκρότημα αποτελείται από μια κύρια κατοικία και πολλές πρόσθετες κατασκευές. Περιλαμβάνει συνολικά 12 υπνοδωμάτια και 17 μπάνια σε παραπάνω από 2.300 τετραγωνικά μέτρα χώρου διαβίωσης.

Οι πολυτελείς ανέσεις του περιλαμβάνουν ανελκυστήρα, κινηματογράφο, lounge/αίθουσα παιχνιδιών εξοπλισμένη με μπαρ, κελάρι κρασιών με ξύλινη επένδυση, αίθουσα πούρων, γυμναστήριο και σάουνα και δύο γκαράζ με χώρο στάθμευσης για έως και οκτώ οχήματα.

Κέντρο της κύριας κατοικίας είναι ένα σαλόνι με τζάκι και ένα διπλανό γραφείο/κρεβάτι, καθώς και μια επίσημη τραπεζαρία για 12 άτομα. Ένα οικογενειακό δωμάτιο με έναν πρόσφατα διαμορφωμένο χώρο μπαρ επικοινωνεί με μια περίτεχνη μαρμάρινη κουζίνα, η οποία διαθέτει κεντρικό πάγκο για φαγητό, κορυφαίες συσκευές και ξεχωριστή γωνιά πρωινού με χτιστούς καναπέδες.

Άλλα ξεχωριστά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια καταπράσινη κεντρική καμπάνα με καθιστικό δίπλα στο τζάκι, ιδιωτικό μπαλκόνι, καθώς και διπλές ντουλάπες και μπάνια. Οι εξωτερικοί χώροι μοιάζουν με εκείνους πεντάστερου ξενοδοχείου και περιλαμβάνουν μια τραπεζαρία στο ύπαιθρο με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, την πισίνα και το σπα, που πλαισιώνονται από ένα διπλανό ξενώνα με δικό του καθιστικό, υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Υπάρχει επίσης ένα βοηθητικό κτίριο 260 τετραγωνικών μέτρων.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το πολυτελές ακίνητο αλλά και να περιηγηθείτε στους χώρους του στον ιστότοπο του μεσιτικού γραφείου Coldwell Banker, το οποίο έχει αναλάβει την πώληση.

Διαβάστε ακόμη: