Το διάσημο μοντέλο με τις ρίζες από Ολλανδία και Παλαιστίνη βρίσκεται τον τελευταίο καιρό στο επίκεντρο της δημοσιότητας, είτε λόγω των «επαναστατικών» της πράξεων, είτε για το νέο της «κρυφό» δεσμό.

Αυτή την φορά όμως, ο λόγος δεν είναι άλλος από το εντυπωσιακό της κορμί. Η Μπέλα Χαντίντ φόρεσε το μπικίνι της και αποφάσισε να κάνει μια «καυτή» εξόρμηση στην παραλία.

Στην σειρά φωτογραφιών, που ανάρτησε εμφανίζεται με ένα πολύχρωμο πλεκτό μπικίνι σε γαλάζιες και κίτρινες αποχρώσεις και οι θαυμαστές της έσπευσαν να την αποθεώσουν στα σχόλια.

Μέσα σε μόλις 10 ώρες, η δημοσίευσή της έφτασε να συγκεντρώσει σχεδόν 2 εκατ. likes.

«Βραβείο» sexy selfie φωτογραφίας στις λαμπερές Κάννες

Πριν λίγες μέρες ξεσήκωσε και πάλι..

Φωτογράφιση για τους θαυμαστές της εν μέσω βεβαρημένου προγράμματος επιφύλαξε η Μπέλα Χαντίντ, που επέλεξε να εμφανιστεί με ροζ καρό πουκάμισο σε συνδυασμό με αντίστοιχη φούστα.

Το 24ωρονο μοντέλο ενθουσίασε τους followers στο Instagram, καθώς επέλεξε να ανοίξει το πουκάμισο, δείχνοντας σέξι σημεία του σώματός της. Η ίδια αυτές τις ημέρες επισκέφθηκε την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, αλλά και τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ των Καννών.

Με το ανοιχτό της πουκάμισο και με το παιχνίδισμα στην κάμερα, η Μπέλα Χαντίντ εμπνέει αυτοπεποίθηση, ενώ η ίδια είχε άψογο μακιγιάζ.

bellahadid3