Η Μπέλα Χαντίντ ανήκει στις celebrities που έχουν εκφράσει ανοιχτά τη συμπαράστασή τους στην Παλαιστίνη λόγω των φονικών συγκρούσεων με το Ισραήλ, το τελευταίο διάστημα.

Πριν από μερικές ημέρες οι παλαιστινιακής καταγωγής αδελφές Τζίτζι και Μπέλα, ανέβασαν posts υπέρ των Παλαιστινίων, για το πόσο άνιση είναι η μεταχείρισή τους, για την εδώ και 54 χρόνια συνεχιζόμενη καταδίωξή τους ενώ τόνισε ότι δεν επικροτεί το μίσος από καμία πλευρά αλλά και ότι δεν θα ανεχτεί να μιλούν άσχημα για τους Εβραίους, τονίζοντας ότι δεν είναι θέμα θρησκείας αλλά ανθρωπιστικό αλλά και θέμα απελευθέρωσης της Παλαιστίνης.

Η Μπέλα Χαντίντ συμμετείχε σε διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης

Μάλιστα, χθες η Μπέλα δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της και μια σειρά φωτογραφιών και βίντεο όπου συμμετέχει σε διαδήλωση. «Αχ το πώς νιώθει η καρδιά μου όταν είμαι ανάμεσα σε τόσο όμορφους, έξυπνους, αγαπητούς, ευγενικούς και γενναιόδωρους ανθρώπους από την Παλαιστίνη, όλοι μαζεμένοι σε ένα μέρος… Το αισθάνομαι σαν ολοκλήρωση, είμαστε σπάνιοι».

«Θα έπρεπε να είναι ένα ανθρωπιστικό ζήτημα, ντροπή σας»

Το νεαρό μοντέλο φόρεσε το παραδοσιακό μαντίλι και κατέβηκε στον δρόμο προκειμένου να ενωθεί με τους διαδηλωτές υπέρ των Παλαιστινίων στη Νέα Υόρκη. Όμως, στη Μπέλα Χαντίντ, η οποία διαδήλωσε υπέρ της Παλαιστίνης, επιτέθηκε με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter το κράτος του Ισραήλ. Και έτσι θέλησε να απαντήσει, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στη νεαρή καλλονή.

«Όταν διάσημοι, όπως η Μπέλα Χαντίντ, υποστηρίζουν να πεταχτούν οι Εβραίοι στη θάλασσα, υποστηρίζουν την κατάργηση του Κράτους του Ισραήλ. Αυτό δεν θα έπρεπε να είναι ένα ισραηλινοπαλαιστινιακό ζήτημα. Αυτό θα έπρεπε να είναι ένα ανθρωπιστικό ζήτημα. Ντροπή σας», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο tweet του Ισραήλ, το οποίο συνοδεύει μια φωτογραφία της Χαντίντ με παλαιστινιακό μαντίλι και μάσκα.

Σύμφωνα λοιπόν, με το Ισραήλ, η στάση του γνωστού μοντέλου, που έχει παλαιστινιακή καταγωγή, ισοδυναμεί με «έκκληση για εξάλειψη του Εβραϊκού κράτους».

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.