Η Gal Gadot είναι μια από τις celebrities που έχει εκφράσει την ανησυχία της για την κατάσταση σε Ισραήλ και Παλαιστίνη κατόπιν των φονικών συγκρούσεων που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα με νεκρούς και τραυματίες.

Η ισραηλινής καταγωγής λοιπόν, Gal Gadot με μήνυμά της στα social media και συγκεκριμένα, στο Instagram έγραψε: «Η καρδιά μου ραγίζει. Η χώρα μου είναι σε πόλεμο. Ανησυχώ για την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τον λαό μου. Είναι ένας φαύλος κύκλος που έχει τραβήξει πολύ. Το Ισραήλ αξίζει να ζήσει ως ελεύθερο και ασφαλές έθνος. Οι γείτονές μας το ίδιο. Προσεύχομαι για τα θύματα και τις οικογένειές τους, για αυτή την αφάνταστη εχθρικότητα να τελειώσει και για τους ηγέτες μας να βρουν μία λύση ώστε να ζήσουμε ειρηνικά πλάι πλάι. Προσεύχομαι για καλύτερες μέρες».

Το μήνυμα της Gal Gadot:

Επιπλέον, και η Rihanna, με έντονη ακτιβιστική και φιλανθρωπική δράση, πήρε θέση διότι όπως έγραψε δεν αντέχει να βλέπει αθώα παιδιά και από τις δύο χώρες να σκοτώνονται και να κρύβονται στα καταφύγια, καταλογίζοντας ευθύνες στις κυβερνήσεις και τους εξτρεμιστές ενώ ζητά να σπάσει αυτός ο κύκλος βίας.

Από την πλευρά της, οι παλαιστινιακής καταγωγής αδελφές Gigi και Bella Hadid, εδώ και ημέρες ανεβάζουν posts υπέρ των Παλαιστινίων, για το πόσο άνιση είναι η μεταχείρισή τους, για την εδώ και 54 χρόνια συνεχιζόμενη καταδίωξή τους ενώ τόνισε ότι δεν επικροτεί το μίσος από καμία πλευρά αλλά και ότι δεν θα ανεχτεί να μιλούν άσχημα για τους Εβραίους, τονίζοντας ότι δεν είναι θέμα θρησκείας αλλά ανθρωπιστικό αλλά και θέμα απελευθέρωσης της Παλαιστίνης.

Οι αναρτήσεις των αδελφών Hadid:

Δραματική η κατάσταση σε Ισραήλ και Παλαιστίνη

Ατμόσφαιρα χώρας βυθισμένης σε διπλή σύγκρουση επικρατεί στο Ισραήλ, εν μέσω κλιμάκωσης των αιματηρών ανταλλαγών πυρών με τους ισλαμιστές και της Χαμάς, που κυβερνούν στη Λωρίδα της Γάζας, και ταραχών στις πόλεις του με μεικτό αραβοϊσραηλινό πληθυσμό. Μετά τα μεσάνυχτα, οι σειρήνες της αεράμυνας που προειδοποιούν για εισερχόμενες ρουκέτες ήχησαν ξανά στον νότο, στη μητρόπολη Τελ Αβίβ, αλλά, για πρώτη φορά από τη Δευτέρα, και στον βορρά.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.