Για διακοπές στη γαλλική Ριβιέρα βρέθηκε η οικογένεια Μπέκαμ, σε ένα εντυπωσιακό, υπερπολυτελές γιοτ.

Ο διάσημος βετεράνος ποδοσφαιριστής «πιάστηκε» στον φωτογραφικό φακό να περνά τις διακοπές του μαζί με τη σύζυγό του, Βικτόρια, την κόρη του, Χάρπερ, και τους δύο γιους του, Ρομέο και Κρουζ.

Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ σε τζετ-σκι:

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δείχνει να απολαμβάνει τις διακοπές του και τις οικογενειακές στιγμές στη θάλασσα, σε ένα υπερπολυτελές γιοτ που κοστίζει 1.6 εκατ. λίρες την εβδομάδα, ταξιδεύοντας στη γαλλική Ριβιέρα.

Τζετ-σκι με τη μικρότερη κόρη του έκανε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ

Η κόρη του ποδοσφαιριστή, η Χάρπερ, που είναι 11 ετών, καταγράφηκε σε φωτογραφίες να περνά χρόνο με τον πατέρα της φορώντας ένα μπλε σωσίβιο, κάνοντας τζετ-σκι μαζί με έναν οικογενειακό φίλο. Δίπλα, ο Κρουζ, ο 17χρονος γιος του Μπέκαμ, οδηγεί το δικό του τζετ-σκι.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κάνει τζετ-σκι με τα παιδιά του:

Το υπερπολυτελές γιοτ, που ονομάζεται «Madsummer», δεν περνά απαρατήρητο, καθώς εντυπωσιάζει με μια ματιά.

To σκάφος έχει εσωτερική διακόσμηση από τη σχεδιάστρια Laura Sessa Romboli και προσφέρει καταλύματα για έως και 12 άτομα σε 10 σουίτες. Υπάρχουν έως και 28 μέλη πληρώματος στο πλοίο.

Οι Μπέκαμ καλωσόρισαν, επίσης, τη νέα φίλη του Κρουζ, Tana Holding, στο ταξίδι τους.

Αφού εθεάθησαν μαζί τον περασμένο μήνα, ο Κρουζ λέγεται ότι έχει γοητευτεί ιδιαίτερα από την Τάνα, η οποία κρατά χαμηλό προφίλ, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 Μια πηγή είπε στη «The Sun»: «Αποτελούν ένα πραγματικά υπέροχο ζευγάρι και είναι προσγειωμένη και πολύ διασκεδαστική. Δεν την ενοχλεί η φήμη του Κρουζ και η καταγωγή του».