Το καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα θα βγει στην αγορά για να βρει τον διάδοχο του Τσάβι στην τεχνική ηγεσία ο οποίος έχει ανακοινώσει πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την Βαρκελώνη.

Όπως είναι φυσικό τα ονόματα που έχουν ήδη ακουστεί για τον πάγκο των «μπλαουγκράνα» είναι αρκετά, με τα δημοσιεύματα μάλιστα από τη Βαρκελώνη να υποστηρίζουν ότι υπάρχει διχογνωμία ανάμεσα Ντέκο και Λαπόρτα. Με δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα υποστήριξε πως η ομάδα του δεν μιλάει με κανέναν προπονητή που έχει συμβόλαιο, βάζοντας τέλος σε πολλά σενάρια.

«Προφανώς μπορείτε να εκτιμήσετε κορυφαίους προπονητές όπως ο Γκουαρδιόλα, ο Κλοπ και ο Αρτέτα, αλλά δεν είναι διαθέσιμοι. Δεν υπάρχει καμία απολύτως συζήτηση μαζί τους και είναι άσκοπο να τους αναφέρουμε. Δεν μιλάμε με κανέναν προπονητή που έχει ήδη ομάδα…», τόνισε.

«Μου αρέσει πολύ ο Λουίς Ενρίκε. Είναι αναφορά για μένα, κορυφαίος άνθρωπος και κορυφαίος προπονητής. Είναι σε θέση να διοικεί σημαντικούς συλλόγους, είναι πραγματικά ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ προπονητής», ξεκαθάρισε ο Πορτογάλος.

Επιπλέον αναφέρθηκε στους τρεις αστέρες της ομάδας που θέλει σαν τρελός να κρατήσει στην Βαρκελώνη!

«Το συμβόλαιο του Ρόναλντ Αραούχο; Ο Αραούχο θα υπογράψει νέο συμβόλαιο, αν θέλει. Θα κάνουμε μια προσπάθεια γιατί το αξίζει. Η προσπάθειά μας ως σύλλογος είναι να κρατήσουμε τους καλύτερους παίκτες που έχουμε», ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα.

«Θα θέλαμε να κρατήσουμε τόσο τον Ζοάο Φέλιξ όσο και τον Ζοάο Κανσέλο εδώ, αν υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες με την Ατλέτικο και τη Μάντσεστερ Σίτι. Εξαρτάται από τους όρους της συμφωνίας».

Διαβάστε ακόμη: