Ο Λαμίν Γιαμάλ έχει… τρελάνει κόσμο με τα κατορθώματά του και η Μπαρτσελόνα… έτρεξε να προλάβει να επεκτείνει το συμβόλαιό του μέχρι το 2026. Ο Ζοάν Λαπόρτα, ο Τσάβι από την οικογένεια των «μπλαουγκράνα», αλλά και αντίπαλοι έχουν πάθει… πλάκα με τον 16χρονο που γίνεται ολοένα και καλύτερος και να είναι κατά πολύ ανώτερος σε σχέση με άλλους παίκτες στην ηλικία του.

Σιγά μην τον άφηνε, λοιπόν, έτσι η ισπανική ομάδα. Οι δύο πλευρές ανανέωσαν πρόωρα την από κοινού της συνεργασία. Έτσι, το νέο συμβόλαιο του νεαρού άσου θα έχει ισχύ ως το καλοκαίρι το 2026. Μάλιστα, όπως αναφέρουν αρκετά ισπανικά ΜΜΕ η ρήτρα του φτάνει το ένα δις ευρώ!

Η Μπαρτσελόνα έχει βγάλει πολλά σημαντικά και μεγάλα ταλέντα από τις ακαδημίες της τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, λίγοι ήταν εκείνοι που είχαν όλα τα φόντα να φτάσουν τόσο γρήγορα και τόσο ψηλά, όπως εκείνος. Οι Καταλανοί δεν ήθελαν να μπουν σε καμία κουβέντα πλειστηριασμού για τον Γιαμάλ.

Γι’ αυτό τον λόγο και έκαναν κάθε του επιθυμία πραγματικότητα. Άλλωστε πρόκειται για έναν παίκτη που είναι μόλις 16 ετών και σίγουρα αν συνεχίσει έτσι, τότε πολύ σύντομα όλοι θα μιλάνε για εκείνον και όλα όσα μπορεί να φτάσει -και να ξεπεράσει- στο εγγύς μέλλον!

Ο Τσάβι όχι μόνο τον εμπιστεύεται. Αλλά δεν φοβάται να του δώσει παραπάνω πράγματα από αυτά που θα μπορούσε μέχρι και ο ίδιος να σκεφτεί. Ο Λαμίν Γιαμάλ έχει εντυπωσιάσει όλους τους ανθρώπους στην Μπαρτσελόνα. Όχι μόνο εξαιτίας του ταλέντου του, αλλά κυρίως για τον χαρακτήρα του.

Για το πόσο συνεπής είναι, για το πόσο ταπεινός και για το πόσο θέλει να δουλέψει, ώστε να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Κάτι που δείχνει πολλά!

Διαβάστε ακόμη: