Αίσια κατάληξη είχαν οι συζητήσεις ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Ανσού Φάτι για την επέκταση της συνεργασίας τους. Ο 18χρονος επιθετικός υπέγραψε σήμερα το μεσημέρι το καινούργιο του συμβόλαιο που έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2027.

Λίγο αργότερα, στις εγκαταστάσεις της Μπαρτσελόνα έγινε η επίσημη παρουσίαση. Ο Άνσου Φάτι αναφέρθηκε εκτενώς στην αγάπη που τρέφει για τον καταλανικό σύλλογο. Τόνισε πως από την πρώτη στιγμή, από την ημέρα που σκέφτηκε το μέλλον του δεν είχε άλλη ομάδα στο μυαλό του πέραν της Μπαρτσελόνα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Έχω καταφέρει να πετύχω το μεγάλο μου όνειρο. Από την πρώτη στιγμή ήθελα να παραμείνω εδώ στην Μπαρτσελόνα» ανέφερε ο Φάτι ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον Βίκτορ Βαλντές. Με τον παλαίμαχο τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα συνεργάστηκαν με απόλυτη επιτυχία όταν βρέθηκαν μαζί στην Β’ ομάδα. «Είμαι πολύ ευγνώμων στον Βίκτορ για τον χρόνο που περάσαμε μαζί. Με βοήθησε πολύ στο πρώτο στάδιο. Να διαχειριστούμε πολλά συναισθήματα. Μακάρι να είχα περάσει περισσότερο χρόνο μαζί του. Όλα κύλησαν τόσο γρήγορα».

Στη συνέχεια ο 18χρονος αστέρας αναφέρθηκε και στο επικείμενο clasico, την μονομαχία της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης που ακολουθεί τη Κυριακή. «Παίζοντας σε ένα clasico έχει πάντα κίνητρα. Εμείς πάντα προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα ειδικά για τέτοιου είδους παιχνίδια. Είμαι αρκετά ήρεμος, πιστεύω πως η ομάδα θα τα δώσει όλα και θα πάρουμε την νίκη» τόνισε ο Φάτι. Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα ο οποίος με τον λόγο του αποθέωσε τον μικρό.