Το Mattel Adventure Park είναι επίσημα στα σκαριά με μερικά συναρπαστικά αξιοθέατα, όπως τα τρενάκια Hot Wheels και ένα παραθαλάσσιο σπίτι της Barbie σε φυσικό μέγεθος.

 

Μάλιστα, θα είναι το πρώτο εσωτερικό/υπαίθριο λούνα παρκ της Αριζόνα με ολοκληρωμένες θεματικές εμπειρίες.

Βρίσκεται νότια του State Farm Stadium στο Glendale, στο VAI Resort, και το επερχόμενο Mattel Adventure Park θα είναι ανοιχτό κάθε μέρα του χρόνου. Αυτό το πάρκο πρόκειται να γίνει ένα κορυφαίο σημείο ψυχαγωγίας στην Αριζόνα, αναδεικνύοντας ένα ευρύ φάσμα εμπορικών σημάτων στο χαρτοφυλάκιο της Mattel. Το πάρκο, που εκτείνεται σε εννέα στρέμματα, αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια μεταξύ της Mattel, της Epic Resort Destinations και άλλων συνεργατών ψυχαγωγίας. Με σημαντική εσωτερική έκταση, τα περισσότερα από τα αξιοθέατα του πάρκου βρίσκονται σε ένα πλήρως κλιματιζόμενο περιβάλλον, εξασφαλίζοντας άνεση στους επισκέπτες.

Η Mattel θριαμβεύει με την τεράστια επιτυχία της ταινίας «Barbie», η οποία αναμένεται να γίνει η ταινία με τα υψηλότερα έσοδα της χρονιάς, καθώς πλησιάζει πλέον τα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και δεν δείχνει καθόλου σημάδια επιβράδυνσης.

«Το Mattel Adventure Park διαθέτει ένα μοναδικό και στρατηγικό σχεδιασμό εσωτερικού/εξωτερικού χώρου για όλο το χρόνο, παρέχοντας στρέμματα κλιματιζόμενου χώρου για να εξασφαλίσει μια δροσερή εμπειρία στους επισκέπτες όλο το καλοκαίρι εδώ στη ζέστη της Αριζόνα», είπε ο Μαρκ Κορνέλ, πρόεδρος του Epic Resort Destinations.

«Η ομάδα μας για την ανάπτυξη των αξιοθέατων απλά επαναπροσδιορίζει το κανάλι της ψυχαγωγίας, φέρνοντας στη ζωή τις ισχυρές, αειθαλείς μάρκες της Mattel όπως ποτέ άλλοτε. Αυτή η επιλεγμένη, ταλαντούχα ομάδα συνεχίζει να βρίσκει πραγματικά καινοτόμους τρόπους για τη δημιουργία πρωτοποριακών αξιοθέατων που είναι βέβαιο ότι θα προσφέρουν συνεχή διασκέδαση για όλη την οικογένεια», πρόσθεσε.

Το πάρκο θα περιλαμβάνει επίσης δύο Hot Wheels Roller Coasters. Hot Wheels Bone Shaker: The Ultimate Ride και το Hot Wheels Twin Mill Racer.

Barbie: Ποιοι άλλοι ηθοποιοί ήταν υποψήφιοι να παίξουν τον Κεν, που υποδύθηκε τελικά ο Ράιαν Γκόσλινγκ

Barbie: Η ταινία που έβαψε ροζ τη ζωή μας

Διαβάστε ακόμη: