Ο Κίλιαν Μέρφι και η Μάργκοτ Ρόμπι πόζαραν μαζί στο εξώφυλλο του περιοδικού Variety για το επετειακό τεύχος «Actors on Actors», όπου ηθοποιοί φωτογραφίζονται με άλλους συναδέλφους τους.

Ο πρωταγωνιστής του «Οπενχάιμερ» και η πρωταγωνίστρια της «Barbie» φωτογραφήθηκαν μαζί δημιουργώντας το απόλυτο φαινόμενο «Barbenheimer», το οποίο έγινε viral το καλοκαίρι με την ταυτόχρονη πρεμιέρα των δύο ταινιών, που έσπασαν ταμεία, ενώ βάζουν πλώρη για τα Όσκαρ.

Η 33χρονη ηθοποιός από την Αυστραλία πόζαρε φορώντας ένα μαύρο, πουά, δερμάτινο φόρεμα και ασορτί κοντό σακάκι, τσαντάκι και λαμπερά αξεσουάρ.

Η 33χρονη ηθοποιός από την Αυστραλία πόζαρε φορώντας ένα μαύρο, πουά, δερμάτινο φόρεμα και ασορτί κοντό σακάκι, τσαντάκι και λαμπερά αξεσουάρ.

Μάλιστα, οι δύο τους έκαναν και μια μίνι συνέντευξη μεταξύ τους, καθισμένοι σε πολυθρόνες, ο ένας απέναντι από τον άλλο, με το περιοδικό Variety να μοιράζεται τα βίντεο από τα γυρίσματα στο Instagram.

Η Μάργκοτ Ρόμπι πίσω από το «Barbenheimer»

Κατά τη συζήτηση μεταξύ τους, η Μάργκοτ Ρόμπι αποκάλυψε ότι αυτή ήταν ο εγκέφαλος πίσω από το viral φαινόμενο «Barbenheimer».

Η ταινία της Γκρέτα Γκέργουιγκ για τη δημοφιλή κούκλα της Mattel «Barbie» και η βιογραφική ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν για τον «πατέρα της ατομικής βόμβας» J. Robert Oppenheimer είχαν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν την ίδια μέρα, στις 21 Ιουλίου.

Η 33χρονη Αυστραλή, που έκανε και την παραγωγή της ταινίας, θυμήθηκε τη στιγμή που της τηλεφώνησε ο παραγωγός του «Οπενχάιμερ» Chuck Rove και της είπε: «Νομίζω ότι θα πρέπει να μετακινήσετε την ημερομηνία σας». «Και απάντησα: Δεν μεταφέρουμε την ημερομηνία μας. Αν φοβάσαι να είσαι απέναντί μας, τότε άλλαξε εσύ την ημερομηνία σου», εξήγησε η Ρόμπι.


Όταν εκείνος αρνήθηκε, του απάντησε: «Νομίζω ότι είναι ένα πραγματικά υπέροχο ζευγάρι, στην πραγματικότητα. Είναι μια τέλεια διπλή περίπτωση, Oppenheimer και Barbie». «Είχες καλό ένστικτο», της λέει ο Μέρφι, με τη Ρόμπι να του απαντά: «Είναι σαφές ότι ο κόσμος συμφώνησε. Δόξα τω Θεώ!».

Διαβάστε ακόμη: