Το τέταρτο έργο τέχνης του Banksy που αποκαλύπτεται μέσα σε λίγες ημέρες είναι η σιλουέτα ενός λύκου που ουρλιάζει σε ένα δορυφορικό πιάτο στο νότιο Λονδίνο.

Την Πέμπτη, ο καλλιτέχνης με έδρα το Μπρίστολ δημοσίευσε στο Instagram μια εικόνα του λύκου στο Πέκαμ του νοτιοανατολικού Λονδίνου.

Το έργο αυτό, έρχεται αφότου διεκδίκησε επίσης τα εύσημα για τρεις άλλες συνθέσεις με μαύρες σιλουέτες, οι οποίες εμφανίστηκαν στο Λονδίνο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και αποτελούν μέρος μιας σειράς με θέμα τα ζώα.

Δείτε φωτογραφίες από το τελευταίο έργο του καλλιτέχνη:

banksy__2_
banksy__1_

Ο Banksy αποκάλυψε το τρίτο έργο του την Τετάρτη, το οποίο απεικονίζει τρεις πιθήκους που φαίνεται να αιωρούνται σε μια γέφυρα στο Brick Lane, στο ανατολικό Λονδίνο.

Την Τρίτη (6/8) ο καλλιτέχνης της street art δημοσίευσε μια φωτογραφία με δύο σιλουέτες ελεφάντων, με τις προβοσκίδες τους στραμμένες η μία προς την άλλη. Το έργο δημιουργήθηκε στο πλάι ενός σπιτιού στο Τσέλσι.

Δείτε φωτογραφίες:

bansky-elefantes1
bansky-elefantes2

Στην αρχή της εβδομάδας κοινοποίησε φωτογραφία με γκράφιτι που απεικονίζει μία κατσίκα σκαρφαλωμένη στην κορυφή ενός τοίχου κοντά στη γέφυρα Kew στο Ρίτσμοντ.

Δείτε φωτογραφίες:

bansky-katsika
bansky-katsika1

Έχουν γίνει πολλές εικασίες σχετικά με το τι μπορεί να σημαίνουν τα έργα, αλλά οι εκπρόσωποι του Banksy έχουν μέχρι στιγμής αρνηθεί να σχολιάσουν οποιεσδήποτε θεωρίες.