Για την έντονη ανησυχία που επικρατεί στο παλάτι, εν μέσω του προβλήματος υγείας με τον καρκίνο που αντιμετωπίζει ο βασιλιάς Κάρολος, γράφει ο βρετανικός Τύπος. Την ίδια στιγμή, η Κέιτ Μίντλετον και ο διάδοχος του βασιλικού θρόνου βιώνουν μία δύσκολη κατάσταση καθώς η πριγκίπισσα της Ουαλίας δίνει μάχη με τον καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες όπως και ο πεθερός της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, το να αναλάβει ο Ουίλιαμ σύντομα τον θρόνο δεν είναι μία εύκολη υπόθεση.

Αυτό ισχύει και για την Κέιτ που αναρρώνει στην εξοχική κατοικία της βασιλικής οικογένειας στο Νόρφολκ, ύστερα από την επέμβαση που υποβλήθηκε στις αρχές Ιανουαρίου στην κοιλιακή χώρα, υποστηρίζει βασιλικός συντάκτης.

Παράλληλα, βασιλικοί συντάκτες σπεύδουν να συγκρίνουν τον τρόπο με τον οποίο αποκάλυψε ο Κάρολος αλλά και η Κέιτ το πρόβλημα υγείας τους.

Ο 75χρονος Κάρολος, υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο στο παχύ έντρο ταυτόχρονα με την 42χρονη Κέιτ, αφήνοντας τον Ουίλιαμ να καλύψει το κενό του πατέρα του.

Κι όταν η Κέιτ μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια της, θα αναλάβει και αυτή τις υποχρεώσεις που τις αναλογούν.

Στο μεταξύ, ένας άλλος βασιλικός συγγραφέας υποστηρίζει ότι η σιωπή της πριγκίπισσας Κέιτ γύρω από την υγεία της οφείλεται «στον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ».

Τον περασμένο μήνα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο σε ένα συναισθηματικό βίντεο που γυρίστηκε μετά από εβδομάδες αβάσιμων θεωριών συνωμοσίας σχετικά με την υγεία της.

Μιλώντας στο βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο GB News, ο συγγραφέας Αλεξάντερ Λάρμαν υποστήριξε ότι οι συνωμοσίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ότι ο κόσμος έχει «εμμονή με την υγεία της βασιλικής οικογένειας» επισημαίνοντας ότι η σιωπή ήταν σε μεγάλο βαθμό επιλογή του Ουίλιαμ.

Συγκρίνοντας την ανακοίνωση του βασιλιά Καρόλου για τον καρκίνο με την ανακοίνωση της Κέιτ, ο Βρετανός συγγραφέας τόνισε:

«Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ βγήκαν αρκετά γρήγορα μπροστά και έδωσαν μια ειλικρινή εικόνα για το τι συμβαίνει με τον βασιλιά Κάρολο και ποια είναι η ασθένειά του. Ωστόσο, το Παλάτι του Κένσινγκτον δεν το έκανε».

Διαβάστε ακόμη: