Τον φακό μάγεψε η 23χρονη Φίνεγκαν, ένα από τα επτά εγγόνια του Δημοκρατικού προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, που έκανε μία εμφάνιση – έκπληξη στο κρατικό δείπνο που παρέθεσε ο παππούς της το βράδυ της Τρίτης στον Λευκό Οίκο, προς τιμήν του Ιάπωνα πρωθυπουργού Φούμιο Κισίντα.

Πολλοί καλεσμένοι διερωτήθηκαν ποια ήταν η ξανθιά καλλονή που περπατούσε ανάμεσά τους.

Η νεαρή εγγονή του Μπάιντεν χαιρέτησε τους 200 περίπου καλεσμένους του παππού της: ανάμεσά τους ήταν το ζεύγος Μπιλ Κλίντον, ο διάσημος ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο, το αφεντικό της Apple, Τιμ Κουκ και ο ιδρυτής της Amazon, Τζεφ Μπέζος συνοδευόμενος από την σέξι σύντροφό του, Λόρεν Σάντσεζ.

Casa Bianca: da De Niro ai Clinton, i vip alla cena di Stato per Kishida

Αν και η 54χρονη ερωμένη του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία άδραξε την ευκαιρία κάνοντας για μία ακόμη φορά μία αποκαλυπτική εμφάνιση, η νεαρή Φίνεγκαν έκανε τελικά την μεγάλη έκπληξη.

Η τουαλέτα της είχε πολλά κοινά με αυτή που επέλεξε η σύντροφος του «Mr Amazon», απλά αυτή της 23χρονης Φίνεγκαν ήταν πιο φινετσάτη.

Ήταν στράπλες με κατακόκκινο χρώμα και είχε κι ένα τολμηρό σκίσιμο στο πλάι αποκαλύπτοντας τα καλλίγραμμα πόδια της. Η νεαρή κοπέλα συνδύασε το σύνολο με ψηλοτάκουνα πέδιλα σε μπεζ χρώμα ακολουθώντας πιστά τις τάσεις της μόδας.

finnegan_biden___2_

Τα ξανθά της μαλλιά έπεφταν ανέμελα στους ώμους της, όπως σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα Bild, προσθέτοντας ότι η Φίνεγκαν έκανε μία υπέροχη εμφάνιση στον Λευκό Οίκο έχοντας στο πλευρό της τη μελαχρινή κόρη του Μπάιντεν, Άσλεϊ.

Η Φίνεγκαν έχει εξαιρετικά δεμένη σχέση με τον παππού της, τον οποίο αποκαλεί «Pop». Ακόμη και πριν αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια το 2021, συνόδευε επανειλημμένα τον παππού και τη θετή γιαγιά της, Τζιλ σε δημόσιες εμφανίσεις.

Τον Μάιο του 2023, η Φίνεγκαν συνόδευσε την «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν στη στέψη του Βασιλιά Καρόλου στο Αβαείο του Γουέστμινστερ στο Λονδίνο. Οι δύο κυρίες φορούσαν ρούχα σε κίτρινο και μπλε, στα χρώματα δηλαδή της εμπόλεμης Ουκρανίας, την οποία συνεχίζει να σφυροκοπά ο ρωσικός στρατός.

Φίνεγκαν και Τζιλ είχαν στο πλευρό τους την Ολένα Ζελένσκα, σύζυγο του Ουκρανού προέδρου.

Η 23χρονη εγγονή του Μπάιντεν έγινε ευρέως γνωστή καθώς συμμετείχε πολύ ενεργά στην προεκλογική εκστρατεία του παππού της, ο οποίος έχει διακρίνει το επικοινωνιακό της ταλέντο.

Μάλιστα, λέγεται πως αποδείχθηκε πολύ ικανή και ψύχραιμη καθ′ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου με πολλούς να σπεύδουν να υπενθυμίσουν πως έχει μάθει να ανταποκρίνεται σε δύσκολες καταστάσεις από μικρή ηλικία, εννοώντας την οικογενειακή κατάσταση που έζησε κυρίως με τον πατέρα της.
Η 23χρονη Φίνεγκαν είναι ένα από τα πέντε παιδιά του άστατου γιου του Μπάιντεν, Χάντερ. Οι γονείς της πήραν διαζύγιο το 2017, ωστόσο η Φίνεγκαν όπως και οι δύο αδερφές της, πέρασαν δύσκολα καθώς ο πατέρας τους ήταν εξαρτημένος από ναρκωτικές ουσίες κι όταν η ίδια ήταν ακόμη μικρή. Δεν μπορεί να ξεχάσει τον πατέρα της να μπαινοβγαίνει σε κλινική απεξάρτησης.

Επιπλέον, το 2015, ο παππούς της, Τζο Μπάιντεν έχασε τον γιο του, Μπόου και η Φίνεγκαν τον αγαπημένο της θείο. Ο Μπόου πέθανε από καρκίνο στον εγκέφαλο.

Διαβάστε ακόμη: