Πλούσιο… backstage είχε η εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ήταν εύχαρις με χαλαρή διάθεση στο πλατό του ΑΝΤ1 όπου συνομίλησε για όλα με τον Γιώργο Λιάγκα. Μια συνέντευξη για την οποία ο παρουσιαστής είπε ότι προετοιμάζονταν επί δύο ώρες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη συνέντευξη ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα να βγάλει selfies με τον Γιώργο Λιάγκα και τους συνεργάτες του. Δίπλα ήταν η γνωστή σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, που διατηρεί εστιατόριο στο Κολωνάκι, στις παρυφές του Λυκαβηττού, το οποίο επισκέπεται συχνά ο πρόεδρος της ΝΔ με την οικογένειά του.

Ο πρόεδρος της ΝΔ πριν την έναρξη της συνέντευξης περίμενε καθισμένος σε έναν καναπέ με τους συνεργάτες του και άλλους συντελεστές της εκπομπής, όταν και εμφανίστηκε η «Φούσκα» το σκυλί του Γιώργου Λιάγκα, ένα μικρόσωμο πούντλ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ το χάιδεψε με τρυφερότητα ενώ το μικρόσωμο σκυλάκι ήταν από τις λίγες φορές που δεν γαύγισε, όπως είπαν συνεργάτες της εκπομπής. Μάλιστα αμέσως μετά ο κ. Μητσοτάκης έσπευσε να δείξει στους συντελεστές της εκπομπής φωτογραφίες από δύο σκυλιά «λουκάνικα» που έχει στο σπίτι του.

Διαβάστε περισσότερα