Μια 36χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, η οποία είναι ήδη στη φυλακή κατηγορείται ότι οργάνωνε τη δολοφονία του ποδοσφαιριστή συζύγου της. Η Λίντσεϊ Σάιβερ για μήνες ζούσε «διπλή ζωή» στις Μπαχάμες και προς το τέλος μάλιστα δεν έκρυβε την παράνομη σχέση με τον εραστή της.

Η γυναίκα παρουσίαζε τον εαυτό της στα social media αλλά και στο περιβάλλον της ως την τέλεια νοικοκυρά. Με τον παρολίγον δολοφονημένο σύζυγό της Ρόμπερτ Σάιβερ είχαν αποκτήσει τρία παιδιά.

Lindsay

Η Σάιβερ παραμένει κρατούμενη στη διαβόητη φυλακή Fox Hill στο νησί Nassau. Η αστυνομία τη συνέλαβε με την κατηγορία της οργάνωσης δολοφονίας.

O εραστής της Λίντσεϊ

Πηγές ανέφεραν ότι η Σάιβερ άρχισε να αλλάζει και έκανε συχνά ταξίδια στο νησί Abaco, όπου η οικογένεια είχε δεύτερο σπίτι. Εκεί γνώρισε τον συγκατηγορούμενό της, τον μπάρμαν Terrance Adrien Bethel, 28 ετών με τον οποίο έκαναν παράνομο δεσμό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lindsay S. Shiver (@lshiver)

Η γυναίκα για να βγάλει από τη μέση τον σύζυγό της είχε προσλάβει τον Faron Newbold για να το ν σκοτώσει
Το σατανικό ζευγάρι για να απαλλαγεί από τον Ρόμπερτ προσέλαβε τον Faron Newbold για να κάνει τη βρόμικη δουλειά.

«Ζούσε μια διπλή ζωή – αυτή η νοικοκυρά από τη Τζόρτζια με τα υπέροχα παιδιά. Μπλέχτηκε σε κάτι πολύ κακό. Είναι λυπηρό», δήλωσε μια πηγή στην εφημερίδα The Post την Παρασκευή.

Η φίλη της είπε ότι υποπτευόταν ότι η Σάιβερ είχε σχέση και προς το τέλος μάλιστα δεν το κρατούσε μυστικό, ειδικά όταν ο Ρόμπερτ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, επικαλούμενος την απιστία της.

«Απ’ έξω φαινόντουσαν όλα τέλεια», είπε η φίλη της. «Αλλά εκείνη βαριόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Η Σάιβερ μετά την αίτηση διαζυγίου του συζύγου της φέρεται να έστειλε μια φωτογραφία του Ρόμπερτ στον Newbold στην οποία έγραφε «σκότωσέ τον», σύμφωνα με την DailyMail.

Για να θολώσει τα νερά κατηγόρησε τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία λέγοντας μάλιστα πως την είχε χτυπήσει μπροστά στους γιους τους, οι οποίοι είναι όλοι κάτω των 12 ετών.

Η Λίντσεϊ περνούσε ανοιχτά χρόνο όχι μόνο με τον εραστή της, ο οποίος εργαζόταν σε μπαρ κοντά στο σπίτι των Σάιβερ στις Μπαχάμες, αλλά και με τους φίλους του.

Mazoreta

«Νομίζω ότι πίστευε ότι ήταν συναρπαστικός, ότι ήταν διαφορετικός», είπε η φίλη της. «Είναι άνετος τύπος, του αρέσει να συναναστρέφεται με τους τουρίστες και τους ανθρώπους που έχουν δεύτερη κατοικία εδώ. Έζησε μια διπλή ζωή. Από τη μια ήταν η τέλεια νοικοκυρά με τα υπέροχα παιδιά και από την άλλη το κακό κορίτσι από τις Μπαχάμες».

Πώς γλίτωσε τη δολοφονία ο σύζυγος

Η Σάιβερ συνελήφθη τον περασμένο μήνα, αφού η αστυνομία στις Μπαχάμες ανακάλυψε την το πανούργο της σχέδιο ενώ ερευνούσε μια κλοπή στο μπαρ όπου εργαζόταν ο Bethel και εξέταζε το τηλέφωνό του.

Τόσο ο Bethel όσο και ο Newbold είναι πλέον ελεύθεροι με εγγύηση αφού κατέβαλαν εγγύηση 20.000 δολαρίων, αλλά πρέπει να φορούν ηλεκτρονικά βραχιολάκια παρακολούθησης και να παρουσιάζονται στο αστυνομικό τμήμα τρεις φορές την εβδομάδα.

Η Σάιβερ παραδέχτηκε ότι έστειλε ενοχοποιητικά μηνύματα, αλλά αργότερα ισχυρίστηκε ότι δεν μιλούσε σοβαρά για την απειλή δολοφονίας και ότι απλώς εκτονωνόταν εν μέσω ενός κακού διαζυγίου.

«Για να είμαι ειλικρινής, είμαι σίγουρος ότι το φαντασιωνόταν καθώς το διαζύγιο γινόταν δυσάρεστο και ένιωθε απελπισμένη, αλλά είναι δύσκολο να πιστέψω ότι θα πίστευε ότι θα μπορούσε να τη γλιτώσει. Απλά λυπάμαι πολύ για αυτά τα τρία παιδιά, είναι υπέροχα», είπε άλλη πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας.

Η Σάιβερ ήταν πρώην μοντέλο και μαζορέτα και με τον άτυχο ποδοσφαιριστή είχαν αποκτήσει τρεις γιους. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2007 κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος γυμναστικής στο Πανεπιστήμιο Auburn. Το ζευγάρι αποκαλούσε σπίτι του ένα αρχοντικό αξίας 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Τόμασβιλ της Τζόρτζια.

Ο Ρόμπερτ ζητά την αποκλειστική επιμέλεια των γιων τους. Τα αρχεία του διαζυγίου δείχνουν ότι απέκοψε τη Σάιβερ από την περιουσία και της απαγόρευσε να χρησιμοποιεί το ιδιωτικό τζετ της οικογένειας.

Διαβάστε ακόμη: