Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θέλει να παραιτηθεί από κάθε ένδικο μέσο για την υπόθεση με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και αυτό είναι κάτι ανακοίνωσε η εξουσιοδοτημένη συνήγορος του, με την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.

Ο εισαγγελέας της έδρας ωστόσο, παίρνοντας λόγο, υποστήριξε ότι στο παρόν στάδιο, αυτό δεν είναι εφικτό.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Παραιτήθηκαν οι δύο δικηγόροι του

«Το ζήτημα της παραίτησης έχει ένα χρονικό περιθώριο που εξαντλείται στην έναρξη της συζήτησης της υπόθεσης. Μετά από την έναρξη δεν επιτρέπεται η παραίτηση από την έφεση. Αυτό ορίζεται για να μην διακωμωδείται η διαδικασία και να μην γίνονται άσκοπες δικάσιμοι. Ξέρετε καλά νομικά και το ξέρετε όλο αυτό. Άρα η δίκη θα πρέπει να συνεχιστεί» είπε ο εισαγγελέας.

Η συνήγορος του 35χρονου καταδικασμένου ισοβίτη απάντησε ότι σε κάθε περίπτωση, οι δυο δικηγόροι που τον εκπροσωπούσαν έως τώρα στη δίκη, παραιτούνται από την νομική του εκπροσώπηση.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Συνεχίζεται κανονικά η δίκη

Το δικαστήριο είχε αποσυρθεί για να αποφασίσει αν θα συνεχιστεί η δίκη.

Το δικαστήριο με απόφασή του έκρινε ότι η παραίτηση δεν μπορεί να υπάρξει σε αυτό το στάδιο της δίκης. Έτσι, η έδρα απέρριψε το αίτημα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και διέταξε την πρόοδο της δίκης. Το δικαστήριο ακόμη αποφάσισε να διορίσει αυτεπαγγέλτως δυο νέους δικηγόρους για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Μάλιστα, ο εισαγγελέας δε, ανέφερε πως αν υπάρξουν δυο αρνήσεις από τους αυτεπαγγέλτους διοριζόμενους δικηγόρους τότε η δίκη του πιλότου μπορεί να συνεχιστεί χωρίς συνηγόρους.

Σημειώνεται πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν μετήχθη από τις φυλακές στο δικαστήριο.

Διαβάστε ακόμη: